Çözüldü EzPUBGM 0xC000009A hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Selamlar. Hileyi loadladığımda başlıkta yazdığım 0xC000009A hatasını alıyorum. Çözüm olarak "Vanguard veya FACEIT AC varsa silin veya devre dışı bırakın. Ayrıca antivirüsü de devre dışı bırakmayı unutmayın." söylediği şeylerin hiçbiri bende yok. Vanguard hep kapalı oluyor ve bilgisayarda FACEIT yok. Antivirüs olarak Avast kullanıyorum ve o da her dakika kapalı. Yardım ederseniz sevinirim.

Edit: Vanguard falan kapatıp (Kapalıydı zaten sadece restartladım.) PC yi restartladım. Bu seferde 0xC0000022 çıktı. Bidaha loadlamayı denedim bu sefer tekrar 0xC000009A çıktı. Şu an ne olduğunu hiç anlamadım.

Son düzenleme:
Çözüm
[ER] - 0xC000009A
[SO] - [TR] Vanguard ve Faceit anticheatlarından herhangi biri bilgisayarınızda varsa kapatın veya silin, daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Antivirusünüzü kapatmayı unutmayın.

ER] - 0xC0000365 - 0xC0000022
[SO] - [TR] Bu hatanın sebebi hileyi bir şeyin engellemesidir. Sizin antivirusünüz , faceit anticheat ya da vanguard anti cheat olabilir. Bunların hepsini kapatmanız gerekmektedir. Kapattıktan sonra servislerinin çalışmadığına da emin olun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra antivirüsünüz kendiliğinden açılırsa kapatmayı unutmayın. Bu adımlardan sonra, hileyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Gördüğünüz iki hatanın sebebi de Antivirüs programı / Faceit Anticheat veya Riot...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Vanguardı bilgisayarınızdan "silin". Windows'un kendi antivirusu varsa onu da tamamen kapatın.
Buradan windows defender controller indirebilirsiniz:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Siz vanguard'ı kapalı sansanızda driveri background'da açık kalabiliyor. Vanguard'ı silmeniz valorant için bir problem teşkil etmez, zaten valoranta girmeye çalıştığınız vakit vanguardı tekrar indirip kurar. Yok ben silmek istemiyorum derseniz Process Hacker indirip vanguard'ın driverini kapatabilirsiniz.

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Vanguardı bilgisayarınızdan "silin". Windows'un kendi antivirusu varsa onu da tamamen kapatın.
Buradan windows defender controller indirebilirsiniz:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Siz vanguard'ı kapalı sansanızda driveri background'da açık kalabiliyor. Vanguard'ı silmeniz valorant için bir problem teşkil etmez, zaten valoranta girmeye çalıştığınız vakit vanguardı tekrar indirip kurar. Yok ben silmek istemiyorum derseniz Process Hacker indirip vanguard'ın driverini kapatabilirsiniz.
Olmadı maalesef. Vanguard'ı sildim ve pc yi yeniden başlattım gene aynı hata çıkıyor. Ayrıca o verdiğiniz programla defenderı kapatmıştım daha önce.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
[ER] - 0xC000009A
[SO] - [TR] Vanguard ve Faceit anticheatlarından herhangi biri bilgisayarınızda varsa kapatın veya silin, daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Antivirusünüzü kapatmayı unutmayın.

ER] - 0xC0000365 - 0xC0000022
[SO] - [TR] Bu hatanın sebebi hileyi bir şeyin engellemesidir. Sizin antivirusünüz , faceit anticheat ya da vanguard anti cheat olabilir. Bunların hepsini kapatmanız gerekmektedir. Kapattıktan sonra servislerinin çalışmadığına da emin olun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra antivirüsünüz kendiliğinden açılırsa kapatmayı unutmayın. Bu adımlardan sonra, hileyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Gördüğünüz iki hatanın sebebi de Antivirüs programı / Faceit Anticheat veya Riot Vanguard yüzünden kaynaklanmaktadır. Avast Antivirüsü de tamamen kaldırın. Riot Vanguard kaldırırken denetim masasından kaldırmanız gerekliydi bu şekilde yapmadıysanız yükleyin ve denetim masasından kaldırın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...