Çözüldü EzPUBGM 1.8 Hile load sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
lobide enter tuşuna basın diyor lobide basıyorum sonra gri renkli orta üstte çıkan yazı saniyelik çıkıp yok oluyor hile açılmıyor
virüs programım kapalı vanguard kapalı başka cihazda da açık değil hesabım
ilk konum o yüzden nereye tam açacağımı bilemedim affedin

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
virüs programında bazen izin versende uygulamayı acıyor ama genede izin vermiyor onu tamamen kapatmayı dene veya emu yu ve hileyi silip temp dosyalarını kalıntılarını silip yeniden dene

Üye
4 HİZMET YILI
lobide enter tuşuna basın diyor lobide basıyorum sonra gri renkli orta üstte çıkan yazı saniyelik çıkıp yok oluyor hile açılmıyor
virüs programım kapalı vanguard kapalı başka cihazda da açık değil hesabım
ilk konum o yüzden nereye tam açacağımı bilemedim affedin
kk hileyi filan sil %temp% kodunu win+r yaparak çalıştıra gir sonra tempi temizleyip dene

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ayarlar - virüs ve tehdit koruması ayarları dedikten sonra, oradaki tüm tikleri kaldırıp birdaha dene.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
virüs programını kapatıyoruz evet ama bulut tabanlıyı da kapatın. ardından şöyle de bir durum oluyor. oyun açılana kadar virüs programı kendini yeniden açıyor. ya da virüs progrmaını açık unutuyoruz hileyi başlatırken far ediyoruz daha sonra virüs programını kapatıp tekrar açıyoruz ama hilenin load ettiği bazı şeyler silinmiş oluyor. dikkat edin. hata aldığınızda bilgisayarı tekrardan başlatın tekrar hileyi açın

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gameloop la alakalı sorunu virüs programı açık olsa loadiri bile actirmaz . Direct x i açıp deneyin. Eğer olmazsa tekrar ulaşın buradan bize yardımcı olmaya çalışalım

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese teşekkürler
msi afterburner açıkken çalışmıyor onu keşfettim
eğer aynı sorunu yaşayan varsa msi afterburner kapasın büyük ihtimal görüntüde çakışıyorlar birbirileri ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...