Üye
Merhaba arkadaşlar dün gece saat 3,4 civarında hile ile oynuyordum sadece esp ve silah esp kullanıyordum sürekli ama nedense dün gece 3 ay ban yedim başka yiyen arkadaşlar varmı?
I threw 2 3 bypass files into the pubg files last night, could it be because of it?did u use any kinda of emulator bypass?
yeah that what happn to me so dont use any kinda of bypass u will face 3 month banI threw 2 3 bypass files into the pubg files last night, could it be because of it?
thank you for informing my broyeah that what happn to me so dont use any kinda of bypass u will face 3 month ban
keke sen şimdi ne anlattınarkadaşlar pubg m bansız oynamak ücretli bişeydir bakın dünyanin şu koskoca dünyanın ki biz para ile hesaplasak %5 i etmeyiz en çok oynadıgı oyun pubg = sosyal medya oyun karı kız turnuva para işte bunların hepsi bu mecrada parayla bile çok yaşayamasın basit hesap arapları kontrol et para harcar / 100 150 dolara hack alir aldigi hackin 10 katını oyuna basar 2 ay sonra banlanır döngü başa sarar , ne oldu şimdi? birileri it gibi para kazandı olay bu onun dışında bansız hayat bedava degil öncedendi o malesef kaçırdın o eski güzel günleri![]()
yeni hesap açtım ezpubgm ile oynadım esp var sadece 30 yıl yedim garipknk ondan kurtuluş yok ya 90 gün bekliceksin yada yeni hesap aç o hesap gitmiş artık kullanamazsın 90 gün boyunca o hesabı