bilmiyorum dostum benimkisi eski hesap 1 tane normal oyun yok ilk çıktığından beri oynuyroum + olarak alternatif aim kullanıyorumbende niye banlatıyor C diskine format attım + spooferde attım daha ne yapayım yani
pubgm koruması çok saçma eskiden pubgm dwordlu oynuyodum hilede sekmeme hilesi vardı silah sekmiyodu hiç. baya kullandım sonra güncelleme geldikten sonra 1 sıkışta ban yiyodum. dikkatlı olmak lazım.ezpubg nin ilk çıktığı zamanlarda sürekli aim açık gezerek oynardım oyundan en çok keyif aldığım zamanlardı karşıma çıkanı ezip geçerdim adamları çok rahat indiriyorduk şimdi öyle olmuyor aimi açtıktan sonra 1 - 2 maç içinde hemen 10 yıl banlatıyor neden ilk çıktığındaki kadar güvenli değil hile artık
Dt ile alakası yok dt olsa hileyi açtıgın an veri degişimi yersin.olay aim bot ile alakalı aim bot tabikide her hilede ban atarHocam her hilenin zamanla dt olma ihtimali var. Firmalar artık buna göre hareket ediyor. Hızlıca ban yememek için legit oynamanı tavsiye ederim.
DT degil olsa hile tümden açılmaz lobide encript ettigin anda ban yersin.sadece aim bot açmayın.aim bot u oyun anlıyor ne hikmetse ama paralıda anlamıyor.Dt sanirim suan dostum.