teşekkür ederim knk da ben logitech aim botunu açıp alternative aimbotu kapatınca malesef logitechin aimbot çalışmıyor çözümü varmı ?Alternative aimbot stabil çalışıyordur logitiech aimbot ise pikselle çalışıyordur predict tahmin etmedir nereye sıkıcagını tahmin ediyor. smoth 5-7 arasında yapın fov 228 yapın iyi forumlar
Logitiech eski sürümünü indirip kur forumda mevcut sonra ordan ayarla aimbotu alternative kapat.teşekkür ederim knk da ben logitech aim botunu açıp alternative aimbotu kapatınca malesef logitechin aimbot çalışmıyor çözümü varmı ?
sürümü indirdim fakat alternative aimbot u kapattığım zaman aim bot direk kendisi kapanıyor ve hala dowload g hub yazısı ile karşılaşıyorumLogitiech eski sürümünü indirip kur forumda mevcut sonra ordan ayarla aimbotu alternative kapat.
oyunu kapat aç?sürümü indirdim fakat alternative aimbot u kapattığım zaman aim bot direk kendisi kapanıyor ve hala dowload g hub yazısı ile karşılaşıyorum
Denedim gene işe yaramadı dc verirmisin sana ulaşmak içinoyunu kapat aç?
Kanka alternative aimbot aç öyle oyna ozaman yapıcak birşey yokDenedim gene işe yaramadı dc verirmisin sana ulaşmak için