knk o bendede oluyor aimbotu kapat kullanma gem aim in daha ıyı olur esp de bende bazen mac sonu hep gidio bunu buldukya banda yemıok olsun oyle ben razıyımÖncelikle aimbot düşmana sıkmaya basladığımda sacma sapan yerlere dönüyor ve esp ise bazı düşmanları göstermiyor bu sadece bendemi böyle
Teşekür ederim cevap verdiğin için aladım şimdiknk o bendede oluyor aimbotu kapat kullanma gem aim in daha ıyı olur esp de bende bazen mac sonu hep gidio bunu buldukya banda yemıok olsun oyle ben razıyım
ben onuda yukledım knk da mausem logıtech deıl bıde gene aynı sorunu yasıyorum bır anda kafa atıo aımbotlogitech g hubı yukle kanka aimbot onun sayesinde oluo
kanka benimde mouseım rampage ama logitech g hubu indirince sorun cözüldü ondan söylim dedimben onuda yukledım knk da mausem logıtech deıl bıde gene aynı sorunu yasıyorum bır anda kafa atıo aımbot
Gercekten mi eyer gercek deniyecem tesekur ederimlogitech g hubı yukle kanka aimbot onun sayesinde oluo
dogru kankam ciddiyimGercekten mi eyer gercek deniyecem tesekur ederi
aimbotu 2 ye cek reisÖncelikle aimbot düşmana sıkmaya basladığımda sacma sapan yerlere dönüyor ve esp ise bazı düşmanları göstermiyor bu sadece bendemi böyle