kardeşim arabadaki adamları diyor güncellemedeen öncede vardı.car esp eklenmedi diye biliyorum o yüzden arabada gözükmüyor !
tamam kanka denicem teşekkür ederimKanka önceden yaptığın configi kullanma sil onu hile ayarlarını tekrardan yap ben öyle yaptım şuanlık bende bir sıkıntı yok 12. maç oldu Herhangi bir sıkıntı yok
bende diyorum arabada gözükmesi için car esp lazımkardeşim arabadaki adamları diyor güncellemedeen öncede vardı.
ben öyle demiyorum arabada adamlar gözükmüyor önceden gözüküyordu ama şimdi gözükmüyorbende diyorum arabada gözükmesi için car esp lazım
kardeşim car esp demek arabaları da görmek demekbende diyorum arabada gözükmesi için car esp lazım
Hocam Kullandığınız Confiği Paylaşa Bilir misiniz?Kanka önceden yaptığın configi kullanma sil onu hile ayarlarını tekrardan yap ben öyle yaptım şuanlık bende bir sıkıntı yok 12. maç oldu Herhangi bir sıkıntı yok
bende diyorumki arabadayken normal skeleton falan göstermez car esp lazım anladınkardeşim car esp demek arabaları da görmek demek
bilader iki saattir ne diyoruz "önceki güncellemede görünüyordu"bende diyorumki arabadayken normal skeleton falan göstermez car esp lazım anladın
hayatında hiç ezpubgm yazılımını kullandın mı?bende diyorumki arabadayken normal skeleton falan göstermez car esp lazım anladın
Adam arabaları görmek istemiyor arabadaki adamları gösteriyordu önceki esp de bu esp de adamlar arabaya binince görünmüyor diyor car esp olayı başka yani car esp sormuyor. Ve doğru söylüyor arabaya binince görünmüyor önceki esp de arabada olsa görünüyordu adamlar.bende diyorumki arabadayken normal skeleton falan göstermez car esp lazım anladın
çok kullandım arasıra arabadayken gösteriyor onuda sorduğumda fiixleye bilirmisiniz dediğimde geri dönüş alamadım çözüm yolu car esp eklenmesihayatında hiç ezpubgm yazılımını kullandın mı?
benim kullandığım config buHocam Kullandığınız Confiği Paylaşa Bilir misiniz?