EzPUBGM arabadakiler ve botlar gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yine ezpubgm hilesinde aynı sorun arabadaki adamlar gözükmüyor ve bazen de botlar gözükmüyor lütfen bu sorunu düzeltin adamların geldiğini anlayamıyoruz saygılar

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka önceden yaptığın configi kullanma sil onu hile ayarlarını tekrardan yap ben öyle yaptım şuanlık bende bir sıkıntı yok 12. maç oldu Herhangi bir sıkıntı yok

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kanka önceden yaptığın configi kullanma sil onu hile ayarlarını tekrardan yap ben öyle yaptım şuanlık bende bir sıkıntı yok 12. maç oldu Herhangi bir sıkıntı yok
Hocam Kullandığınız Confiği Paylaşa Bilir misiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende diyorumki arabadayken normal skeleton falan göstermez car esp lazım anladın
Adam arabaları görmek istemiyor arabadaki adamları gösteriyordu önceki esp de bu esp de adamlar arabaya binince görünmüyor diyor car esp olayı başka yani car esp sormuyor. Ve doğru söylüyor arabaya binince görünmüyor önceki esp de arabada olsa görünüyordu adamlar.

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hilede Car-Esp Bulunmamaktadır. Botların gözükmeme sebebi kullandığın config dosyasından kaynaklanabilir. Kendin bir config oluştur, öyle dene.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
O sıkıntıyı bende yaşıyordum ama oyunu pencere moduna alınca durum düzeliyor bi dene .

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hayatında hiç ezpubgm yazılımını kullandın mı?
çok kullandım arasıra arabadayken gösteriyor onuda sorduğumda fiixleye bilirmisiniz dediğimde geri dönüş alamadım çözüm yolu car esp eklenmesi
Post automatically merged:

öncekş güncellemedede yarım yamalaktı bi gösteriyor bi göstermiyor bende direkt car esp eklense iyi olur diyorum okey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...