- Yasaklandı
arada bir ban wawe geliyor kardeşim normal bir şey bu şans lazım ban yememek içinEzPubgm ban atıyor ban atmayan hile ban atıyo Globalde falan olsun dün falan herkez ban yemiş sanırım.
zaten oyunun eskisi gibi tadı yok çoğu insan bıraktı + olarak ben 2 sezon sezon başı 1000 maç atıp ban yememiştim geçenlerde girip hesabıma baktım hala duruyorKanka bayadır ban atmıyordu zaten iyi bile geldi şu zamana kadar nerden baksan bi 4 5 aydır kullanıyorum herhangi bir banlanma durumum olmadı siz genede legit bir şekilde oynamayı deneyin oyunda çok fazla hile kullanılmaya başlandı dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Birde ban yemem diye şey yapmayın ban yiyeceğinizi düşünerek açın illaki bi yerde ban yiyorsunuz .
Şans meseli birazda kullanıma bağlı legit kullanan kolay kolay ben yemiyor ben bizzat as otoritesi ligine kadar çıktım ona rağmen 15 20 kill aldığımız ellerde ban yemedik tamamen kullanıma bağlı yani .zaten oyunun eskisi gibi tadı yok çoğu insan bıraktı + olarak ben 2 sezon sezon başı 1000 maç atıp ban yememiştim geçenlerde girip hesabıma baktım hala duruyor
Her hilede ban yeme olasılığın vardır ben kendimde kullanıyorum legit yani temiz bir şekilde kullanırsan zarzro ban yersin 2 Sezondur kullanıyorum kendi hesabımda As Ustası oldum simdide Taç2 YimEzPubgm ban atıyor ban atmayan hile ban atıyo Globalde falan olsun dün falan herkez ban yemiş sanırım.
kanka sonuçta hile kullanıyorsun ban yemeye neden bu kadar şaşırdın, hile kullanıyorsan ban yiyeceğini de unutma
Arkadaşlar Bronzda ban yedim aişkŞAİSLD botlarlaarada bir ban wawe geliyor kardeşim normal bir şey bu şans lazım ban yememek için
qwkjyhehqwıneqwb aga sende ne şansız çıktınArkadaşlar Bronzda ban yedim aişkŞAİSLD botlarla
Bakılır, detectedse zaten kaldırıyorlar güncelliyorlar.Arkadaşlar Bronzda ban yedim aişkŞAİSLD botlarla
zaten sürekli olarak 15 - 20 kill alınırsa oyun gözleme sokuyor veya 10 yıl ban atıyorbelli ederek oynarsaniz illa ban yersiniz 2 haftadır kullanıyorum platinim 15-20 kill alırsan ban yersin acik ve net 4-5 kill ideal dostum