Onaylı Üye
Arkadaşlar ezpubgm düzeldi galiba şuan bugün girdim ana hesap 10 dk ve 10 yıl yemedim arkadaşıma kendimi reportlattırdım ban atmadı
Yeni bir güncelleme gelmemiş hileye. Düzeldiğine emin misin kac mac oynadın ?Arkadaşlar ezpubgm düzeldi galiba şuan bugün girdim ana hesap 10 dk ve 10 yıl yemedim arkadaşıma kendimi reportlattırdım ban atmadı
reis bende girdim arkadaşın 2 tane hesabı 10 yıllık yedi benimki 10 dakkalık yedi senin şansına bişey olmamışArkadaşlar ezpubgm düzeldi galiba şuan bugün girdim ana hesap 10 dk ve 10 yıl yemedim arkadaşıma kendimi reportlattırdım ban atmadı
geçen gün sıfır hesap açtım rage şekilde 10 yıl yedim.Arkadaşlar ezpubgm düzeldi galiba şuan bugün girdim ana hesap 10 dk ve 10 yıl yemedim arkadaşıma kendimi reportlattırdım ban atmadı
varhalen ban riski varmı
varhalen ban riski varmı arkadaşlar ona göre girelim
5 maç oynadım sonra buraya yazdıktan sonra bi el daha girdim arkadaşa yine report ettitdim kendimi 10 dk yedimYeni bir güncelleme gelmemiş hileye. Düzeldiğine emin misin kac mac oynadın ?
var knkhalen ban riski varmı arkadaşlar ona göre girelim
evet sürekli 10 dk ban atıyorhalen ban riski varmı
bana hep 10 dk atıyor10 dakika atıyor sonrası 10 yıl ban arkadaşlar fix halen hile
orda güvenli olan hile var onunla mı giriyorsunuzreis bende girdim arkadaşın 2 tane hesabı 10 yıllık yedi benimki 10 dakkalık yedi senin şansına bişey olmamış
ban atıyor ama on dkson günlerde çok fazla yazan olunca belki de güncelleme gelmiştir veya sana böyle denk gelmiş de olabilir ben de girmiyordum bi deneyim yan hesaptan
tamamen şans oldugunu dusunuyorumbana hiç atmadı ban
ben hile 10dk ban sorunu çıktığıdna bırakmıştım ve bunun hakkında ne zaman güncellenicek diye konu açtığımda süper moderatör arkadaş safe versiyonun ud oldupunu söyledi oynadığım 5. maçta legit halde aim bile yokken 10 yıl ba nyedim süper modarötör arkadaş sayesinde.Arkadaşlar ezpubgm düzeldi galiba şuan bugün girdim ana hesap 10 dk ve 10 yıl yemedim arkadaşıma kendimi reportlattırdım ban atmadı