EzPUBGM ban yememek için taktik söyler misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba hileden ban yememek için nelere dikkat etmeliyiz bilgisi olan varmı?
Sadece botları vursak yakalanırmıyız ?

Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba hileden ban yememek için nelere dikkat etmeliyiz bilgisi olan varmı?
Nedense ben hiç ban yemiyorum botları vursan bile yersin hem yiyosan işlemleri düzgün yap ilk hileyi aç sonra pubgi:catlick:

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
daha önce hiç ban yediniz mi bilmiyorum ama ben genel olarak tüm oyunlarda önce yan bir hesap açıp ban durumunu kendim test ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şuanda rankım fatih kademesinde geçen sezon as otoritesiydi aimbot u aktif kullanmama rağmen bir sorunla karşılaşmadım senin oynamana bağlı mesela legid oynamak yerine adamın üzerine aim alarak koşarsan ban yersin

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
buz diyarlı hesapdan bile oynadım asla ban yemedim ne belli etmemeye çalıştım falan oyuna girmeden aç keyfine bak

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
belli etme ban yemezsin elinden geldiğince rapor yeme ve sürekli biri izliyomuş gimi oyna adam olmasa bile boş yerlere bak vs.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aimbot smooth u 10-20 gibi değerlere çekersen daha yumuşak kayar aimbotun onun dışında diğer hilelerde ban yememe taktiği nasılsa bundada öyle belli etmemelisiniz

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aim botu kullanmazsan ban yeme ihtimalin %60 oranında düşer

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aimbotu hiç kullanmazsanız daha az dikkat çekersiniz. Aimbot, iyi smooth ayarı olmadan kullanılınca göze çok batıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyunlarda legit oynamak kadar basit bir olay yok kanka, sadece belli etme o kadar.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
KD ni alçak tut as ta biraz yüksek tutabilirsin eğer rankın düşükse kd düşürmen gerekiyorsa oyunu aç maça gir 1 2 silah bul ve alan gelene kadar yat arkada anime film dizi izleyebilirsin ben öyle yapıyorum KD şuan 1.40 felan

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Doğaçlama yaparak oynarsan pek bir şey olucağını zannetmiyorum.Fakat sonuç da hile kullanıyoruz.Bütün riskler gözümüzün önünde :salute:

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dıkkat etmen gereken hususlar sunlardır kardesım

1: kesınlıkle hıle oldugunu bellı etme
2: ekıp olarak gırdıgınde kesınlıkle ınfo atma yanı at ama 500 mt dekı yada 400 mt dekı adama ınfo atma gorunebılecek durma geldıgınde sen ınfo verdıgınde dıger arkadaslarında gorecek
3: eger adam cımlerın arasına yattıysa sakın ona ates etme bırak sende yat ayaga kalmasını bekle
4: aımbot kullanma gerek yok ona sadece gorme ve envanter gormeyı kullan
5: 1 adamı gordugunde sakın ustune yanı adamın oldugu yere dogru kosma ya sagından yada solundan genıs acıdan gıt bellı etme
6: özellıkle buna cok dıkkat et bır bot gordugunde yıne aynı sekılde sagından yada solundan gıt sankı sen onu gormemes gıbı ve o sana ates etmeden sen ona ates etme neden dersen sende zaten hıle var adamı goruyorsun botlarda otomatık hıle algılama var yanı senı dırek report edıp 100de 100 ban sebebın oluyor

ınsallah yardımcı olmusumdur ve anlamıssındır kardesım anladıysan yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana keyıflı oyunlar dılerım
Post automatically merged:

reis konu dışı ama hilede silahları ve eşyaları felan göstermiyor bende onun ayarı nasıl yardımcı olurmsunuz?
burda ne kadar soylesek yıne anlamayacaksın kardes team vıver ıle baglanıp nasıl oldugunu sana gosterebılırım sılah yerlerını gormen ıcın esp bolunme sılah ekleme yerlerı var onları yaparak yapabılırsın ancak ama bununla ılgılı memorıyhackers zaten 1 vıdeo cekmıs bence ılk onu ızle yapamaz ısen sana ancak team wiver ıle yardımcı olabılırım lutfen verecegım lınke tıkla 2 cı vıdeoyu ızle

https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hack-ezpubgm-internal-cheat-gameloop-7-1.207914/

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...