hileyi loadlarken bu hatayı alıyorum,
''MHLoader closed and deleted for security... This is not errorERROR: Could not connect. HRESULT: 0x800c0008 SOMETHING WENT WRONG Initialize Error ! Press any key to continue . . . ''
virüs programı devredışı g hub falan hepsi yüklü ama açamadım bir türlü yardım edin lütfen, teşekkürler.
Hatanın ekran görüntüsünü alıp atabilir misin bi
enter lobby yazmıyor işte o kısımdan önce fotoğraftaki yazı yazıyorEnter lobby yazan bir cmd ekranı çıkınca emülatörü açıp oyuna girdikten sonra lobby de enter tuşuna bas menü gelicek. Eğer olmazsa emülatör render ayarını DirectX yap.
kapalı hepsiSorun güvenlik dolayı gerçek zaman açıksa kapatırsan düzelir güncel hile ++
Windows Sisteminiz 7 veya 8.1 olduğundan bu hileyi kullanamıyorsunuz.Post automatically merged:
enter lobby yazmıyor işte o kısımdan önce fotoğraftaki yazı yazıyor
lobby ekranında entere bassam açılacak mı yani hileBu bir hata değildir. Ban riskini azaltmak için Loader otomatik olarak siliniyor.
https://memoryhackers.org/konular/memoryui-hatasi.214629/ bu konuyu bi incele istersen burda aynı hata sorulmuş fakat cevabı yazılmamış moderatöre özelden yaz yardımcı olucaktır sana.lobby ekranında entere bassam açılacak mı yani hile
O farklı hocam ben açıkladım mod onayı bekliyor şuan.Bu bir hata değildir. Ban riskini azaltmak için Loader otomatik olarak siliniyor.
sizin yazdığınız yazı gelmiyor ki bu geliyor direkt bu yazı varken lobbyde entere bassam hile aktif olacak mıO farklı hocam ben açıkladım mod onayı bekliyor şuan.
mod onayı bekliyor tekrardan yazayım yinede, windows sürümün 8.1 yada 7 ise çalışmaz Windows 10 yapmalısın.sizin yazdığınız yazı gelmiyor ki bu geliyor direkt bu yazı varken lobbyde entere bassam hile aktif olacak mı
win 10 şuan tüm virüs programları win defender falan kapalı windowsum güncel yinede teşekkür ederimmod onayı bekliyor tekrardan yazayım yinede, windows sürümün 8.1 yada 7 ise çalışmaz Windows 10 yapmalısın.
tamam deniyorumModem resetle, %temp% temizle, pc yeniden başlat ve tekrar dene.
malesef yine aynı ekran geldi.Modem resetle, %temp% temizle, pc yeniden başlat ve tekrar dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?