mobıle hılede 2.kısımda olan hıleyı denedımkanka fix yemişdir safe versiyonu açmamışda olabilirsin
safe versionu dene ve spooferla girmen daha iyi olur
Tamam guest banim vardi kaldırabilirsem deneyim tesekkur ederimsafe versionu dene ve spooferla girmen daha iyi olur
ben bunla oyunuyom 1 hafta olcak hala ban yemedim hilede hiçbi skıntı yok gayete guzel çalışıyo butun herseyi açtıysan belki direk ban yemişsindir
10 ban yiyor kardeşim 2018 beri kullanıyorum skıntı yoktu bu kadarben bunla oyunuyom 1 hafta olcak hala ban yemedim hilede hiçbi skıntı yok gayete guzel çalışıyo butun herseyi açtıysan belki direk ban yemişsindir
Aynen öyle . Ben de kullaniyordum aylar önce hatta konu acmistim nasil ban yemedim diye. Uzun zaman sonra girdim 1 . Macta 10 yil ban10 ban yiyor kardeşim 2018 beri kullanıyorum skıntı yoktu bu kadar
1 dakıka ban bıle yerseniz pubg ya tamemen kaldırın yada bşlgısayırı sıfırlayın yoksa malum 203210 ban yiyor kardeşim 2018 beri kullanıyorum skıntı yoktu bu kadar
suanda herkeze ban attıgı ıcın onu onermem onun yerıne safe version kullansaydınız ban yemezdınız egerkı ban yedıysenız spoofer kullanmanız gerekmektedır onuda Hack centerden bularak yapabılırısnız