Onaylı Üye
windows 11 biraz daha karışık geliyor bana windows 10 a göre yada alıştığımız için olabilir
Konuda da bahsettiğim gibi hocam windows11 e güncellerseniz sorun ortadan kalakcaktır.bende bu sorunu yaşıyorum oyunun ortasında hile kapanıyor malesef![]()
Anladım hocam fakat sizin sürüm farklı olabilir herkes win10da sorun yaşıyorbenim için win10'da da iyi çalışıyor
h2 kullananlar yaşıyor diyolar ya deneyip görmek lazım21H1 WİN 10 kullanıyorum aynı sorunu yaşarmıyım.
Doğrudur benimde pek bilgim yok bu konudah2 kullananlar yaşıyor diyolar ya deneyip görmek lazım
Ekran kartı ve işlemciniz nedir hocam öğrenebilirmiyim?benim pc win11 desteklemiyor o sebepten mecburum win10 ile devam etmeye
pc özelliklerini aktarabilirmisin kanka?11 kullanmak istiyorum ama pc kaldırırmı bilmiyorum
but in my case after entering popupi didn't see any ingame esp or any thingMerhaba değerli arkadaşlar EzPubgm da hilenin oyunun ortasında ve oyunun sonunda kapandığını söyleyen bir kaç kullanıcı vardı. Evet ne yazık ki bu doğru Windows 10pro kullanırken bu sorunu yaşıyordum fakat Windows 11 e güncelledim ve bu sorun ortadan kalktı, sistemi yeten arkadaşların Windows 11 e güncellemesini tavisye ederim yaşadığınız sorun ortadan kalkacaktır![]()
but in my case after entering popupi didn't see any ingame esp or any thing
when i load my ui everything is loaded but in game esp not working even i am switched to direct x +I don't understand you completely sir, can you explain your problem in detail?
sanırım hileden kaynaklı yakın zamanda gücelleme gelecektirBen 11 e yükselttim ama aynı sorun devam ediyor
denemediğim yöntem kalmadı. format attım 11 e yükselttim diğer kullanmadığım kasa vardı onu taktım ekran kartını değiştim aynı devam ediyor. yani sorun hilede arkadaşlarsanırım hileden kaynaklı yakın zamanda gücelleme gelecektir