EzPUBGM ESP kapanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hıle çok rezil olmuş oyunda kapanıyopr ve güncelendiği halde düzeltilmedi bu kadaar yıldır bu platformdayım son iki güncelleme kadar rezil bir güncelleme gelmedı çözüm yok gibi bu kadar basıt olamaz memory hack

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
iki sezondor oyunda hile kapanıyor ben 4 yıldır burdayım son iki günvcellleme rezil dedim adamlara birşey dediğim yok hiledeki rezilliğe atıyorum lafı

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

EzPUBGM hilesindeki kapanma sorunu bir süredir üyeler tarafından bizlere iletiliyor. Bu durumla alakalı bizlerde hile ile ilgilenen yetkili ekibe durumu aktarıyoruz ve kendileri çalışmalarını sürdürüyorlar. MemoryHackers yıllardır üyelerine güvenli, ücretsiz ve kaliteli hileler ile hizmet vermektedir. Anladığım kadarıyla forumu tam olarak takip etmediğiniz için son güncellemenin hiledeki kapanma sorunu için değil PUBG Mobile için yayınlanan 2.1 güncellemesi ile uyumlu olması için geldiğini bilmiyorsunuz. Son güncelleme ile EzPUBGM hilesi PUBG Mobile'ın 2.1 sürümü ile uyumlu hale getirildi. Oyun içindeki kapanma sorunu içinde çalışmalar devam etmektedir. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...