Ezpubgm esp ve drop görme açık banlanır mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ezpubg kullaniyorum esp ve drop görme açik bu şekilde ban yermi ve aimbot açsam kac gün ban atiyor tecrübesi olan varmı yasamiş olanlar he birde hilede config özelliği nasıl çalişiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şans 2 3 maç oynarsın maç içi yersin 2 3 hafta yemediğinde olur kendi hesabında oynama knk yan hesapda dene işi bi çöz sonra rahat kullanırsın

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
hile fix yemese bile ban yiyebilirsin, öldürdüğün birisi seni izliyorsa ve sende izlediğini belli ediyorsa seni raporlayabilir, günlük raporlama sınırına gelir veya aşarsan sistem veya yetkililer sana ban atar. bu ban 10 yıl a kadar çıkabiliyor. aimbot kullanırsan 1 haftayada ban yersin 2 günede , aimbot sıkıntılı kullanma derim daha uzun ömürlü bir oyun hayatı istiyorsan

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben 1 aydir kullaniyorum aimboot kullanmana bagli cok hizli acarsan ban yersin

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
senin hileyi ne kadar belli ettiğine bağlı pubg de hile detected olmasa bile ban yiyebilirsin hiçbir hilenin banlanmama garantisi yoktur

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
adamların üstüne gitme çok uzak mesafelerden aimbot kullanma kimse seni banlatamaz ozaman

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
adamı gorup ustune ustune gıdersen aım ını adam saklanıyorken oraya koyarsan cok rahat yersın

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Belli etmemeye çalış ben kd yi 1-3 arası tutuyorum belirgin bir vuruş yapsam bile izleyen kd yi görünce şansa vurmuş diyor

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
sadece aimbot veya anti geri tepme özelliklerini kullanmayın sadece esp kullanın ve bariz konuşmayın ve kaç kişinin sizi izlediğini görmelisiniz ve buna dikkat edin yasaklanmayacaksınız:brainfree:

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kardeşim sana şöyle diyeyim bende esp car esp drop ve boxlar açık aim kullanmadığın sürece ban yemezsin he adama duvar arkası sıkarsan o ayrı tabi

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
oyunda 2 farklı banlama sistemi var biri sistem tarafından banlanma durumu diğeri cs:go'da olduğu gibi overwatch sistemi var sistem tarafından hilenin bulunması bir tık zor hile o konuda güzel diğer türlü senin becerine bağlı oyunda asla birine bende hile var gibi konuşma aimbot kullanma kullanıcaksan smooth yap ve fazla maç girme espyide belli etme eğer belli edersen bir kaç güne ban yiyebiliyorsun biraz şansa bağlı sistem tarafından tespit ediliyorsan hileyi kullanırken ilk maçlarda gameloop'un dosya kısmına girip ui klasöründen t3helper.dat klasörünü sil bu sayede sistem senin hile açıp açmadığını tarayamıyor ya da log tutamıyor yaklaşık 2 3 haftadır böyle devam ediyorum ligim yüksek daha çok dikkat ediyorum karşısı sen hile açmasan bile hile diye reportluyor türklerde biraz çekememezlik var adamın rastgele attıgı raporlar cidden tutabiliyor dikkatli ol bir günde fazla maç atma 2 3 el at çık çok atarsan ban olasılığın daha yüksek olur denetimler ortalama 48 saat sürüyor 48 saat içinde ban yemediysen devam ke

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Olay belli etmekte bitiyor kanka. Adamı gör ama bakma sadece ses kas. Bende oynadım fakat ban yemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...