Ezpubgm esp ve drop görme açık banlanır mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ezpubg kullaniyorum esp ve drop görme açik bu şekilde ban yermi ve aimbot açsam kac gün ban atiyor tecrübesi olan varmı yasamiş olanlar he birde hilede config özelliği nasıl çalişiyor

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum sadece esp açarsan eğer hiçbir sorun olmaz ban yemezsin aim bot config gibi şeyler açarsan ban yeme oranın çok artıyor yersin yani ban config özelliğinin nasıl çalıştığı ise onu indirmen lazım dowlond yerinden

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kardeşim ben sana açık ve net bir şey söyleyim burdaki herkesin dedigine bakma aimbot da açsan herşeyi de kapatsan sonuç aynı hile fix yedigi zaman 10 yıl ban yersin sezon 1 as oldum sonra 3 ay ban yedim hileden bay yemedim demem oki kafana göre oyna zevk al ban yiycan çünkü :)

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
aimbot açarsan çok belli olduğu için yersin dostum report sayısına göre farklılık gösterir tabi birazda

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Report yemediğin müddetçe ban yemessin.
Arkadaşlar illaki bişeyleri farketmeleri gerekmiyor adamı öldürüyosun sana sövüyor ve yine reportluyor o ayrı asıl Ban yiyen arkadaşlar varsa kaç gün veya kaç ay ban atıyor yoksa 10 Yılmı atıyor bunu söylermisiniz ona göre hareket edeyim :)

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hile detected olmadığı sürece belli etmezsen report yemezsen zor ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...