EzPUBGM güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
safe kullandığın sürece istediğin kadar kullanabilirsin ama birgün illaki ban yiyeceksin

sevilmiyorsan sevmeyeceksin
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kesinlikle güvenilir 3 haftadır oynuyorum ban yok

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
4-5 yıl ban yemedim diyen var ama ne kadar legit olursa olsun sonuçta bir hile kullanıyoruz ve sisteme düşüyor bence her türlü ban riski var şans diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok boş yorum yapmış. Forumda üyelik sistemi var Dword Hack ile oynayabilmek için en az "ONAYLI ÜYE" olman gerekiyor. https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ Bu linkten hangi üye ne kadar mesaj gerektiriyor öğrenebilirsin. EzPubg konusuna gelirsek kesinlikle kullanma %90 ban ihtimali var ki zaten şu anda hile güncelleniyor. Dword Hacki uzun zamandır kullanıyorum ve bir sorunla karşılaşmadım ban vs. İyi Forumlar.
reis ben ne kadar sürede kullanabilirim dword hack i

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
i used both ezpubg mobile and dword . i like ezpubg mobile but dword is also working good

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Belli edersen illaki ban yersin onun dışında algılanabileceğini sanmıyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dikkatli bir şekilde legit oynarsan belli etmezsen ban yemen aşırı zor ama her hile gibi ban yiyebilirsin güven açısından tabi en güvenilirn ev güveniliri

Üye
2 HİZMET YILI
Dostum Dword Daha Güvenilir Ama Ezpubgm hilesinde lootların yerini görme arabaların yerini görme var o iyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Ben 1 yıl önce oynuyordum bu hileyle 2 hesap fatih yaptım şuan Windows 2h filan diye bi sürüm getirdiler açmıyor hileyi ozamanlar çok iyiydi aimbot bile açıyordum banamı demiyordu mükemmeldi o zamanlar şuan fazla bi bilgim yok

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ezpubg kullanmanı önermem cok fazla update almıyor ve cogu kişide ban attığını soyluyor ben dword olanı kullanıyorum ne kadar süredir kullandığımı da inan bilmiyorum cok uzun süre oldu yani ban felan yok main hesapla her sezon zirveye kasıyorum sıkıntı olmuyor.. tek yapman gereken izlediğini belli etmemen yoksa manuel ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...