EzPUBGM hilenin aşırı belli edilmesine rağmen banlanmamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ayrıca bu tutumun çok ama çok yanlış bir tutum. Burası paylaşım platformu ve burada kişiler seninle ücretsiz şekilde faydalanmanı sağlayan içerikler paylaşıyorlar. O kadar kişi bunu yaparken sen ben keriz değilim diyerek karşındakileri o duruma sokuyorsun. Bence bu yorumuna karşılık bir ceza işlemi uygulanmalı diye düşünüyorum bir forum sakini olarak, moderatörler daha iyisini bilip uygulayacaktır eminim
İsteseydim bütün hilelerin hangi açıklardan yapıldınığı bulup şikayet ederdim para da alıp otururdum sana demek istediğim büyük bir açık buldum ama kalıcı olarak mi bilmiyorum güncelleme geldi bu açığı bulduktan sonra win10 pro ya

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İsteseydim bütün hilelerin hangi açıklardan yapıldınığı bulup şikayet ederdim para da alıp otururdum sana demek istediğim büyük bir açık buldum ama kalıcı olarak mi bilmiyorum güncelleme geldi bu açığı bulduktan sonra win10 pro ya
Bir şarkı vardı neydi neydi hahh acıh da bağa vir , biraz da oğa vir , çevir kazı yanmasın , acukta şuna vir.. falandı heralde

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
PUBG Mobile hesaplarına atılan banlar sunucu üstünden atılmış olup sizin local bilgisayarınızda yaptığınız hiçbir değişiklik bunu etkilememektedir. Konu kilit. :brainfree:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...