- Yasaklandı
-
dword ta ban yemiyorum çünkü sadece esp si var banlatmıyor ama hiç adam vurulmuyor öylede ne anladım hile açmaktan aimbotsuz bişey yapamıyorum ben böyleyim bi yandanda oyun kasıp duruyor aimsiz olmuyorban yemek için aimbot bile kullanmanıza gerek yok
Kirve istersen ayrı sunucuda bir hesap aç dene yediriyorsa kendi pcinde kullanmadword ta ban yemiyorum çünkü sadece esp si var banlatmıyor ama hiç adam vurulmuyor öylede ne anladım hile açmaktan aimbotsuz bişey yapamıyorum ben böyleyim bi yandanda oyun kasıp duruyor aimsiz olmuyor
dwod en iyisi ozamnEzpubgm'in kendisi ban attırıyor direkt aim'e gerek yok
nasıl gerek yok dword açtım sade esp ile oynuyorum habire ölüp duruyom sabahten beri bal gibide gerek var hocam aimsiz pubg oynanmazEzpubgm'in kendisi ban attırıyor direkt aim'e gerek yok
kademen yüksekse bot olmuyorki ne alaka olumolm zaten o hile sıkıntılı kullanma aim zaten oyunu yarısından fazlası bot esp yeterli olur bence birazda kendi aimini kas
araştırıyorum zaten başka aimi olan hile bakıyorum bu böyle olmaz pubg de aim şart olmuyor böylebence en iyisini youtubeden bul bence
ücretli alman lazım ozmn. ama onlarda da aim yok bildiğim kadarıyla bullet track var. var ama güvenli değil diyorlarnasıl gerek yok dword açtım sade esp ile oynuyorum habire ölüp duruyom sabahten beri bal gibide gerek var hocam aimsiz pubg oynanmaz
Post automatically merged:
kademen yüksekse bot olmuyorki ne alaka olum
botlar için bile olsa aimbot gereklidir kıpır kıpır geziniyorlar durduğu yerde durmuyorlar nasıl vuralım illa yanınamı gidek
araştırıyorum zaten başka aimi olan hile bakıyorum bu böyle olmaz pubg de aim şart olmuyor böyle
ben bullet track istemiyorumki aimbot istiyorum sadece güvenli ban atmayan aimbotücretli alman lazım ozmn. ama onlarda da aim yok bildiğim kadarıyla bullet track var. var ama güvenli değil diyorlar
reis ozmn android rootlu hileler kullanıcaksınben bullet track istemiyorumki aimbot istiyorum sadece güvenli ban atmayan aimbot
ne androidi be ben gameloop tan oynuyorum pc denreis ozmn android rootlu hileler kullanıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?