Çözüldü EzPUBGM hilesinde donma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamün aleyküm, PUBG Mobile'de Ez PUBG Mobile hilesini kullanıyorum. Hile ile bir sorunum yok, güzel hile ban falan yedirtmiyor ama 30-40 dakika sonra oyun donuyor. Öncelikle sorun oyundan mı kaynaklı diye baktım, oyunu hilesiz oynadım ve sorun yoktu 2 saat donmadan oynadım ama hileyi açtığım zaman 30-40 dakika sonra oyun donuyor <3

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
C: diskinde adı rakam ve harflerden oluşan bir klasör olucak onu silip tekrar dener misiniz?

Ayriyeten bu hileden kaynaklanan bir sorun değildir. Birçok kullanıcı tarafından kullanılıyor ve sorunsuz çalışmakta. Sisteminizin özellikleri performansını etkileyebilir.
Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hileler oyunda biraz performans kaybına yol açar hocam. Oyunu yorabilecek, ekranda bir şeyler belirten ayarları kapatmayı dene istersen.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
grafik ayarlarını düşürü çözünürlüğünü düşür pcyi yorucak şeyleri devre dışı bırak veya kapat
muhtemel çözümler bunlar

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
C: diskinde adı rakam ve harflerden oluşan bir klasör olucak onu silip tekrar dener misiniz?

Ayriyeten bu hileden kaynaklanan bir sorun değildir. Birçok kullanıcı tarafından kullanılıyor ve sorunsuz çalışmakta. Sisteminizin özellikleri performansını etkileyebilir.

Çözüm
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Hilede bulunan özellikler ister istemez donanımlarınıza güç bindiriyor. Bundan dolayı hilenin ayarlarını biraz aşağı çekerek daha verimli bir performans alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...