Arkadaşlar selamün aleyküm, PUBG Mobile'de Ez PUBG Mobile hilesini kullanıyorum. Hile ile bir sorunum yok, güzel hile ban falan yedirtmiyor ama 30-40 dakika sonra oyun donuyor. Öncelikle sorun oyundan mı kaynaklı diye baktım, oyunu hilesiz oynadım ve sorun yoktu 2 saat donmadan oynadım ama hileyi açtığım zaman 30-40 dakika sonra oyun donuyor <3
C: diskinde adı rakam ve harflerden oluşan bir klasör olucak onu silip tekrar dener misiniz?
Ayriyeten bu hileden kaynaklanan bir sorun değildir. Birçok kullanıcı tarafından kullanılıyor ve sorunsuz çalışmakta. Sisteminizin özellikleri performansını etkileyebilir.
C: diskinde adı rakam ve harflerden oluşan bir klasör olucak onu silip tekrar dener misiniz?
Ayriyeten bu hileden kaynaklanan bir sorun değildir. Birçok kullanıcı tarafından kullanılıyor ve sorunsuz çalışmakta. Sisteminizin özellikleri performansını etkileyebilir.
Hilede bulunan özellikler ister istemez donanımlarınıza güç bindiriyor. Bundan dolayı hilenin ayarlarını biraz aşağı çekerek daha verimli bir performans alabilirsiniz.