ben aim kullanmıyorum 5 aydır kullanıyorum ban felan yemedimPubG Mobile hileyi nasıl kullanmalıyız. Nelerden uzak durursak ban riskini en aşağı indirgemiş oluruz? cevaplarınız benim için önemli hepsi dikkate alınacaktır.
2 3 defa denedim kullanmaya başlamadan önce çok kez değerli hesaplarla karşılaştım ve çatır çatır hs atıyorlar ve izledikleri de bariz belliydi raporladım ama hile yapmadığı tespit edilmiş bildirimi aldım. Kullanmaya başlamamın asıl sebebi bu sayılr aslında. Pusan ses vermeyen adamları rush attıklarını gördüm üşenmedim bütün maç boyu izledm mesela ama sonuç değişmedi. Aim ayarları nasıl olmalı sence ?Bana göre bu hileden ban yememiz imkansız çünkü bu hileyi arkadaşım ve ben baya değerli hesaplarımızda kullanıyoruz ve hiç ban yemedik aimbotu da kullanıyoruz. Aimbottan ban yiyeceğini zannetmiyorum çünkü aimbot logitechle çalışıyor o yüzden ban atmaz diğer menüler normal zaten bide bazen botları görmezden gel ve 10 maçta bir hile yokmuş gibi öl.
Fark ettiysen menüye tıkladığında oyuna tıklamış oluyorsun ve buda güven veriyor.
cihaz banı atılırsa tekrar giremem diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltinHileyi bir kere dahi açsan ban yemeye hazır olmalısın. Hani bir söz vardır, darılacaksan oynamayalım diye. Onun gibi ban yemeyi göze almıyorsan baştan hile açmayacaksın.Ha hemen banlanmak istermiyorum diyorsan, sadece adam mesafesini aç ve ekranına düşman girmeden hiçbir şekilde düşmana bakma.sadece mini mapte ayak izi görürsen o zaman o tarafa bakablirsin.tek yapabileceğin legal oynayış budur. tabi oda zor,adamın üzerine nereden geldiğini göre görüyorsun ama o taraftan geldiğine yönelik bir iz yaklayamayınca boş bekeleyemiyorsunya.işte orada yakayı ele veriyoruz
ikinci olarak ne kadar çok hesabın banlanırsa o kadar kolay yakalanma riskin artar.
Cihaz banı mevzusu var, eğer onu yaparsa sıkıntı etme zaten kolay kolay hile açamayacaksın)
illa bir yolu bulunur ama çok uğraştırır diye düşünüyorum.o yüzden eğer iyi bir şekilde uygulamaya başlarsalar bu banı hileden uzak durmak gerek.2 3 defa denedim kullanmaya başlamadan önce çok kez değerli hesaplarla karşılaştım ve çatır çatır hs atıyorlar ve izledikleri de bariz belliydi raporladım ama hile yapmadığı tespit edilmiş bildirimi aldım. Kullanmaya başlamamın asıl sebebi bu sayılr aslında. Pusan ses vermeyen adamları rush attıklarını gördüm üşenmedim bütün maç boyu izledm mesela ama sonuç değişmedi. Aim ayarları nasıl olmalı sence ?
Post automatically merged:
cihaz banı atılırsa tekrar giremem diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin![]()
ben gördüklerimi yokmuş farzediyorum ama adamlar direk pusuya rush atıyor hadi tesadüf geldi dicem bombalar molotoflar yağdırıyorlar raporda tespit yok onlar yemiyor bende yemem sanırımbelli etmeden oynaman senin için daha iyi olur.
yani zaten mobil oyunlar da buna çok dikkat etmezler vurduğun adama falan bakarlar.ben gördüklerimi yokmuş farzediyorum ama adamlar direk pusuya rush atıyor hadi tesadüf geldi dicem bombalar molotoflar yağdırıyorlar raporda tespit yok onlar yemiyor bende yemem sanırım![]()
Bu konu kapsamlı bir konu, bu yüzden maddesel değerlendirilmeli.PubG Mobile hileyi nasıl kullanmalıyız. Nelerden uzak durursak ban riskini en aşağı indirgemiş oluruz? cevaplarınız benim için önemli hepsi dikkate alınacaktır.