Çözüldü EzPUBGM menü gelmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
pubg mobile lobide enter bassam bile loader çalışmıyor
GameLoop son sürüme güncelleyin ve GameLoop Ayarları > Motor Ayarları > DirectX+ modunu seçin.

@#Roaccat 'den alıntıdır.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1- https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
2- https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
4-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
pubg mobile lobide enter bassam bile loader çalışmıyor
GameLoop son sürüme güncelleyin ve GameLoop Ayarları > Motor Ayarları > DirectX+ modunu seçin.

@#Roaccat 'den alıntıdır.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1- https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
2- https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
4-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.

Zaman zaman hile kaynaklı sorunlarda olabilmekte ve düzeltilmektedir bundan dolayı sorununuz çoktan çözülmüşte olabilir. En stabil Windows 10 sürümlerinde çalışmaktadır.

ŞUAN : Güncelleme yapılıyor. Sabırlı olun.
2.png
3.png

Son düzenleme:
Çözüm
mistake is a path
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
menüyü görebilmeniz için directx'i gameloop ayarında ayarlamanız gerekir

haaaaaaaaaaa.gif

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
öncelikle hileyi silip tekrar yüke olmazsa tüm virüs programlarını ve bios menüden secure bootu kapat çalışacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hepsini sil baştan yenıden yaptım bakalım olcakmı
Post automatically merged:

yok ne yaptıysam olmadı komple yenı kurulum yaptım lobıde enter basıyorum cmd de
Lütfen lobideyken <Enter> tuşuna basınız !
OK
Something went wrong 0xB
Inject failed !
Press any key to continue . . .
bu cıkıyor space basınca kapanıyor aktıf olmuyor durduk yere ne olurki ya sizde sıkıntı yok dimi

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
hepsini sil baştan yenıden yaptım bakalım olcakmı

yok ne yaptıysam olmadı komple yenı kurulum yaptım lobıde enter basıyorum cmd de
Lütfen lobideyken <Enter> tuşuna basınız !
OK
Something went wrong 0xB
Inject failed !
Press any key to continue . . .
bu cıkıyor space basınca kapanıyor aktıf olmuyor durduk yere ne olurki ya sizde sıkıntı yok dimi
Bu yöntemi deneyiniz
linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatın

6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu yöntemi deneyiniz
linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.
eyvallah kardeşim dıger herşeyı yaptım olmamıştı hileyi bellek atıp calıştırınca oldu neden kaynaklanıyo bu ılk defa başıma geldi

Bu yöntemi deneyiniz
1-

2-

eyvallah kardeşim dıger herşeyı yaptım olmamıştı hileyi bellek atıp calıştırınca oldu neden kaynaklanıyo bu ılk defa başıma geldi

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

1- Flash Bellek üzerinden hilenin çalışması, hileyi kullanan oyuncular için bir avantaj olacaktır.
2- Pubg güvenlik sistemi, arka planda bilgisarınızı tarama yaptığı zaman da,
3- Hile flash bellek üzerinden çalıştığı için tespit edemeyecek.
4- BAN ATMA nın önüne geçmek için güncelleme konusunda çalışmalar yapılıyor. BAN TEST uyarısı mevcut .

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
1- Flash Bellek üzerinden hilenin çalışması, hileyi kullanan oyuncular için bir avantaj olacaktır.
2- Pubg güvenlik sistemi, arka planda bilgisarınızı tarama yaptığı zaman da,
3- Hile flash bellek üzerinden çalıştığı için tespit edemeyecek.
4- BAN ATMA nın önüne geçmek için güncelleme konusunda çalışmalar yapılıyor. BAN TEST uyarısı mevcut .
benim flash da hile çalışmadı

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
bu neden kaynaklanıyoki sürekli flaş mı kulanıcaz sıfır cihaz daha bi ton verdik sistem aldık göya :=) anlamadım ki
Hile kullana bilmek için; Pubg güvenlik sistemini atlatmanız gerekiyor en ideal atlatma yöntemi flah bellek üzerinden hileyi çöalıştırmanız olacaktır. Hile üçüncü parti bir yazılım olduğu için flash bellek üzerinden inject etmeniz ban yememeniz açısından daha iyi olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu yöntemi deneyiniz
1-

2-

bu adamı dinleyin bu adam işi biliyor :D Teşekkürler işe yaradı ben ek olarak hile dosyasınıda yeniden indirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...