Üye
pubg mobile lobide enter bassam bile loader çalışmıyor
GameLoop son sürüme güncelleyin ve GameLoop Ayarları > Motor Ayarları > DirectX+ modunu seçin.pubg mobile lobide enter bassam bile loader çalışmıyor
GameLoop son sürüme güncelleyin ve GameLoop Ayarları > Motor Ayarları > DirectX+ modunu seçin.pubg mobile lobide enter bassam bile loader çalışmıyor
Bu yöntemi deneyinizhepsini sil baştan yenıden yaptım bakalım olcakmı
Post automatically merged:
yok ne yaptıysam olmadı komple yenı kurulum yaptım lobıde enter basıyorum cmd de
Lütfen lobideyken <Enter> tuşuna basınız !
OK
Something went wrong 0xB
Inject failed !
Press any key to continue . . .
bu cıkıyor space basınca kapanıyor aktıf olmuyor durduk yere ne olurki ya sizde sıkıntı yok dimi
eyvallah kardeşim dıger herşeyı yaptım olmamıştı hileyi bellek atıp calıştırınca oldu neden kaynaklanıyo bu ılk defa başıma geldiBu yöntemi deneyiniz
linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.
Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent
5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatın
6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.
eyvallah kardeşim dıger herşeyı yaptım olmamıştı hileyi bellek atıp calıştırınca oldu neden kaynaklanıyo bu ılk defa başıma geldiBu yöntemi deneyiniz
linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.
6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.
1- Flash Bellek üzerinden hilenin çalışması, hileyi kullanan oyuncular için bir avantaj olacaktır.eyvallah kardeşim dıger herşeyı yaptım olmamıştı hileyi bellek atıp calıştırınca oldu neden kaynaklanıyo bu ılk defa başıma geldi
Post automatically merged:
eyvallah kardeşim dıger herşeyı yaptım olmamıştı hileyi bellek atıp calıştırınca oldu neden kaynaklanıyo bu ılk defa başıma geldi
benim flash da hile çalışmadı1- Flash Bellek üzerinden hilenin çalışması, hileyi kullanan oyuncular için bir avantaj olacaktır.
2- Pubg güvenlik sistemi, arka planda bilgisarınızı tarama yaptığı zaman da,
3- Hile flash bellek üzerinden çalıştığı için tespit edemeyecek.
4- BAN ATMA nın önüne geçmek için güncelleme konusunda çalışmalar yapılıyor. BAN TEST uyarısı mevcut .
Paylatığım diğer yöntemleri dikkali bir şekilde deneyinizbenim flash da hile çalışmadı
bu neden kaynaklanıyoki sürekli flaş mı kulanıcaz sıfır cihaz daha bi ton verdik sistem aldık göya :=) anlamadım kiPaylatığım diğer yöntemleri dikkali bir şekilde deneyiniz
Hile kullana bilmek için; Pubg güvenlik sistemini atlatmanız gerekiyor en ideal atlatma yöntemi flah bellek üzerinden hileyi çöalıştırmanız olacaktır. Hile üçüncü parti bir yazılım olduğu için flash bellek üzerinden inject etmeniz ban yememeniz açısından daha iyi olacaktır.bu neden kaynaklanıyoki sürekli flaş mı kulanıcaz sıfır cihaz daha bi ton verdik sistem aldık göya :=) anlamadım ki
bu adamı dinleyin bu adam işi biliyorBu yöntemi deneyiniz