Çözüldü EzPUBGM menü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşlar hile inject olmuyor lobide iken basıyorum entere dıt sesi gelmiyor ve kapanıyor bilgisi olan varmı

Çözüm
[ER] - I cant see the menu after I press "Enter". Enter - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png

Make it DirectX+

DirectX:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Visual Paketleri...
Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
game loop un son sürüm demi bro bıde onu kontrol et

İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
AdBlocker Devre Dışı Bırakın
Virüs Programlarını Tamamen Devre Dışı Bırakın.
Valorant Guard ÇAlıştırmayın
Oyun İçi Ayarlarınız (Gameloop) Directx+ Olarak Güncelleyin.
Gameloop Son Sürüme Güncelleyiniz.
Windows Sürmünüz 1909 -üzeri olsun. Başlata "winwer"yazarak aratabilirsiniz.
Başlat Çalıştır Temp, %temp% , Prefetch klasorunun içindeki herseyi silin pc reset atın tekrar girin çalışacaktır.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
[ER] - I cant see the menu after I press "Enter". Enter - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png

Make it DirectX+

DirectX:

Visual Paketleri:
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...