sağol ama yani hile olmasada boş yere rapor edilip ban yiyenler var pubg nin ban atma sistemi çok değişik sinir ediyorapor edilirsen ve incelenirse ban yiyebilirsin risksiz hile yoktur yani sonuçta
bari dikkat et de yememeye çalış çünkü cidden boş yere ban yiyorsun bazenbende yemıstım ana hesabım gıttı doluydu yenı hesap aldım elmas 1 e kadar kastım sadece rontgenı kullanıyorum aım bot yok ban yemedım henuz
ya onun için confirmed members olmamız gerek sanırım yapıcam onu da yaRapor edilirsen her hilede ban yersin kardeşim. Ama yeni çıkan pubg hilesi ud diye biliyorum
knk mobile bir garip ya çözemedim bende ban yedim saldım sonrabi süre pubg mobile de ki ezpubg kullandım ve ban yedim hiç belli etmeden legit bi şekilde oynadım ama ban yiyorum sebebi nedir sizce
orası belli olmuyo açıkçası hile olmama rağmen bilerek ölüyorum ki belli olmasın bazı maçlarda ama ona rağmen ban yiyorum 2 hesabımda yedimBelli etmezsen yemezsin
valla normal şartlarda ben de salmak istiyom fakat arkadaşlarımın çoğunluğunda telefon olduğu için sadece bazen mecbur kalıyosun tek başına oluncada sarmıyo bazı oyunlar arkadaşların ne oynayabiliyorsan onu oynuyorsun hilesiz de biraz sıkıntı çıkartıyo ben adamları göremiyorum genel olarak mobile de o yüzden hileye başvuruyorum mecbur olarak salmak istiyorum ama olmuyo işteknk mobile bir garip ya çözemedim bende ban yedim saldım sonra
ılkındede rontgen den yedım acemıydım ama bellı ettım bıraz sanırım sımdı daha prof rontgen cekıyorumbari dikkat et de yememeye çalış çünkü cidden boş yere ban yiyorsun bazen
Post automatically merged:
ya onun için confirmed members olmamız gerek sanırım yapıcam onu da ya
Oyunun hile koruma sistemi yüzünden otomatik ban yiyorsun ya da diğer oyuncular tarafından raporlanmış olabilirsin.bi süre pubg mobile de ki ezpubg kullandım ve ban yedim hiç belli etmeden legit bi şekilde oynadım ama ban yiyorum sebebi nedir sizce
değil aslında ama yani hile koruması bi garip bi hile kullananları banlıyo bi hile kullanmayanları rastgele banlıyo bi bakımaDostum hile detected her türlü ban yersin
haklısın gibiEzpubgm şu an detected olduğu için ban riski çok yüksek. Nasıl oynadığınızla pek bir alakası yok gibi.
ha pardon şimdi gördüm hile şuan detected eskiden ben detected olmadan kullanabiliyodum ama sonradan bişeyler oldu garip bi şekilde hile bozulmaya başladıDostum hile detected her türlü ban yersin