EzPUBGM Safe gerçekten safe mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
üyeliği arttırdılar ama bence yeteri kadar arttırmadılar onaylı üye olmak zaten en az 2 - 3 saat sürüyor en azında seçkin üye veya süper üye yapılması gerekirdi normal üyeden farkı yok zaten onaylının

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

dun gece arkadas discorddan yazdi su anlik ban atiyor sakin girme diye bende onayli uye olunca girmeyi dusunuyordum bir kac gun askiya almayi planladim bekliycez safe olana kadar
Post automatically merged:

sistem yakalamamissa kolay kolay akilli insan ban yemez neden mi gormedigin adama sikmassan supheli atislar yapmaz ise ve adamlarin ustune bodozlama dalmaz ise ban yemezsin
2k18 den beri HvH ciyim bana mı öğretiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence hiç bir hileden abartmadığın sürece banlanmassın
Benim gibi mini ile oynayıp 300 mtrede giden arabaya aimle sıkarsan ban yersin ama çok aşırı safe olunca gerçekten atmıyor . Bazı kişiler çok kişi kullanıyor ondan diyor alakası yok tamamen oynanış tarzı ama ginede pubg güncelleme getirerek hile fixlenmiş oluyor bu ücretlidede ücretsizdede böyle yıllardır hile kullanırım genelde sezon başı ve sonu ban atıyor hep.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
en uzun kullanışlı hile ama ban illaki ve illaki bir yerde yiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
pubg onlem almadı süpheli hareketi banlıyo hilesiz ban yedim pubgnin mal hatası yüzüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...