1905
Süper Üye
çok haklı bi yorum bana kalırsa süper üyeye çekilsin yeni hile yapılıpne olursa olsun eninde sonunda ban yiyeceksin. topluluğa sunulan hileler ban yemeye mahkum.
çok haklı bi yorum bana kalırsa süper üyeye çekilsin yeni hile yapılıpne olursa olsun eninde sonunda ban yiyeceksin. topluluğa sunulan hileler ban yemeye mahkum.
bence hiç bir hileden abartmadığın sürece banlanmassınsafe sürümüyle 1 gun oynadım çalışmıyor hale geldi bugun terkar guncellenince kullanayım dedim ilk maç başında direk ban yedim (önceki maçlar legit oynadım)
2k18 den beri HvH ciyim bana mı öğretiyorsunPost automatically merged:
dun gece arkadas discorddan yazdi su anlik ban atiyor sakin girme diye bende onayli uye olunca girmeyi dusunuyordum bir kac gun askiya almayi planladim bekliycez safe olana kadar
Post automatically merged:
sistem yakalamamissa kolay kolay akilli insan ban yemez neden mi gormedigin adama sikmassan supheli atislar yapmaz ise ve adamlarin ustune bodozlama dalmaz ise ban yemezsin
Benim gibi mini ile oynayıp 300 mtrede giden arabaya aimle sıkarsan ban yersin ama çok aşırı safe olunca gerçekten atmıyor . Bazı kişiler çok kişi kullanıyor ondan diyor alakası yok tamamen oynanış tarzı ama ginede pubg güncelleme getirerek hile fixlenmiş oluyor bu ücretlidede ücretsizdede böyle yıllardır hile kullanırım genelde sezon başı ve sonu ban atıyor hep.bence hiç bir hileden abartmadığın sürece banlanmassın
peki skinti nedir anlayabildiniz mi ?safe sürümüyle 1 gun oynadım çalışmıyor hale geldi bugun terkar guncellenince kullanayım dedim ilk maç başında direk ban yedim (önceki maçlar legit oynadım