Çözüldü EzPUBGM thread stopping : 6524 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostlar pubg mobile hile aktif mi? aktif ise:
press any key to continue ' yazısından sonra enter'e taklıyorum açılan ek sayfada:
thread stopping : 6524 yazısında takılı kalıyor

yardımlarınız beklıyorum
Post automatically merged:

idostlar pubg mobile hile aktif mi? aktif ise:
press any key to continue ' yazısından sonra enter'e taklıyorum açılan ek sayfada:

yardımlarınız beklıyorums

birde ek olarak pubg mobile hack center kısmında 3 adet baglantı var görme icin hangi baglantıya tıklamalyız

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Windows defenderi kapat varsa 3.parti bütün virüs koruma programlarının tamamen bilgisayardan kaldırın sorun ortadan kalkacaktır.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
dostlar pubg mobile hile aktif mi? aktif ise:

yardımlarınız beklıyorum
Post automatically merged:

birde ek olarak pubg mobile hack center kısmında 3 adet baglantı var görme icin hangi baglantıya tıklamalyız
@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz. Gameloop sürümünüz 32 bit olması gerekiyor.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

Olmaz ise

8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...