Seçkin Üye
yemezsiniz hocam fakat yinede pubgyi açarken vanguardı kapatın .Selam dostlar, PUBG Mobile hilesi hakkında birkaç sorum olacak: Daha önce buradaki CS:GO hilesinden dolayı Valorant'tan üç ay boyunca ban yedim yani Vanguard CS:GO hilesini riskli olarak algıladı ve banladı. Desteğe gitmeme rağmen açılmadı. Sorum şu: Eğer PUBG Mobile hilesini kullanırsam Vanguard bu hileyi de tehdit olarak algılayıp ban atar mı? Araştırdığıma göre ETS2'de Cheat Engine kullanıp Valorant'tan ban yiyenler bile var. Eğer ban yeme riskim olursa ne yapabilirim çünkü hem Valorant oynamak istiyorum hem de PUBG Mobile hilesini kullanmak istiyorum. Yardımınız için teşekkürler şimdiden.
ben olur dıye bıliyorumSelam dostlar, PUBG Mobile hilesi hakkında birkaç sorum olacak: Daha önce buradaki CS:GO hilesinden dolayı Valorant'tan üç ay boyunca ban yedim yani Vanguard CS:GO hilesini riskli olarak algıladı ve banladı. Desteğe gitmeme rağmen açılmadı. Sorum şu: Eğer PUBG Mobile hilesini kullanırsam Vanguard bu hileyi de tehdit olarak algılayıp ban atar mı? Araştırdığıma göre ETS2'de Cheat Engine kullanıp Valorant'tan ban yiyenler bile var. Eğer ban yeme riskim olursa ne yapabilirim çünkü hem Valorant oynamak istiyorum hem de PUBG Mobile hilesini kullanmak istiyorum. Yardımınız için teşekkürler şimdiden.
Vanguardı nasıl kapatabilirim? Görev yöneticisinden mi?yemezsiniz hocam fakat yinede pubgyi açarken vanguardı kapatın .
Vanguardı nasıl kapatabilirim? Görev yöneticisinden m
istediğin kadar kapat işe yaramaz komple kaldır garantiye alVanguardı nasıl kapatabilirim? Görev yöneticisinden mi?
komple kaldırırsam ban yeme ihtimalim %100 ortadan kalkar değil mi? Valorantdan ban yemek hiç istemiyorum çünkiistediğin kadar kapat işe yaramaz komple kaldır garantiye al
Tamamdır dostum teşekkür ederim desteğin için.Ekli dosyayı görüntüle 84288
burdaki yerden sağ tıklayıp exit diyorsunuz .
ama görev yöneticisinden başlangıca girip devre dışı bırakırsan daha iyi olur .
başlata uygulamalar ve özellikler yaz ordan vanguardı kaldır ben en sonki bandan sonra bi sıkıntı yaşamadımkomple kaldırırsam ban yeme ihtimalim %100 ortadan kalkar değil mi? Valorantdan ban yemek hiç istemiyorum çünki
Post automatically merged:
Tamamdır dostum teşekkür ederim desteğin için.
çok emin değilim fakat ban atabilir cheat engine atan onada atar tahminimceSelam dostlar, PUBG Mobile hilesi hakkında birkaç sorum olacak: Daha önce buradaki CS:GO hilesinden dolayı Valorant'tan üç ay boyunca ban yedim yani Vanguard CS:GO hilesini riskli olarak algıladı ve banladı. Desteğe gitmeme rağmen açılmadı. Sorum şu: Eğer PUBG Mobile hilesini kullanırsam Vanguard bu hileyi de tehdit olarak algılayıp ban atar mı? Araştırdığıma göre ETS2'de Cheat Engine kullanıp Valorant'tan ban yiyenler bile var. Eğer ban yeme riskim olursa ne yapabilirim çünkü hem Valorant oynamak istiyorum hem de PUBG Mobile hilesini kullanmak istiyorum. Yardımınız için teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?