Çözüldü Ezpubgm'de hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Selam ben foruma 2 veya gün önce katıldım ve pubg hilesi yükledim "ezpubgm" fakat oyuna girdiğimde hilenin hiçbir özelliği çalışmıyor nasıl düzeltebilirim

Çözüm
Dediklerinin hepsini yaptım fakat oyuna girince İsİnGame:False oluyor ve hile çalışmıyor
Benzer çözüm yolları olabilir ama bunları da dener misiniz:

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selam ben foruma 2 veya gün önce katıldım ve pubg hilesi yükledim "ezpubgm" fakat oyuna girdiğimde hilenin hiçbir özelliği çalışmıyor nasıl düzeltebilirim
Merhabalar
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-
2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
6-Gameloop'u silip 32 bit olarak tekrar yükleyin.
EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067

Üye
2 HİZMET YILI
Merhabalar
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-
2.2-
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
6-Gameloop'u silip 32 bit olarak tekrar yükleyin.
EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067
Dediklerinin hepsini yaptım fakat oyuna girince İsİnGame:False oluyor ve hile çalışmıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Benzer çözüm yolları olabilir ama bunları da dener misiniz:

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

Olmaz ise

8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...