arkadaslar ezpugbm kullanmak ıstıyorum fakat hıle ınject edıldı yazısı gelıyor ama loadlamıyor loadlama sırasında (MHLoader closed and deleted for security... This is not error
diyor) ve loadlıyor ama hıle acılmıyor.
aga windows defender filan açik olabilir kapatiysan bile her pc açildiğinda kendi kendini tekrardan açiyor haberin olsun buna çok dikkat et çünkü sürekli inject dosyalarini siliyorarkadaslar ezpugbm kullanmak ıstıyorum fakat hıle ınject edıldı yazısı gelıyor ama loadlamıyor loadlama sırasında (MHLoader closed and deleted for security... This is not errordiyor) ve loadlıyor ama hıle acılmıyor.
Kanka dalga mı geçiyorsun oyuna girmen lazım this is not error diyor sana hata zannetme diye aknhkhmkmjmkjarkadaslar ezpugbm kullanmak ıstıyorum fakat hıle ınject edıldı yazısı gelıyor ama loadlamıyor loadlama sırasında (MHLoader closed and deleted for security... This is not errordiyor) ve loadlıyor ama hıle acılmıyor.
Oyuna giriş yapacaksın sonra hangi tuşla açılıyorsa basıp açacaksınKanka dalga mı geçiyorsun oyuna girmen lazım this is not error diyor sana hata zannetme diye aknhkhmkmjmkj