16 Ocak 2021 #1 1sesiz1 AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK Seçkin Üye Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 419 Çözümler 5 Tepki puanı 35 Ödüller 6 Sosyal 6 HİZMET YILI win 10 20h2 kullanıyorum 64 bit exploit falan herleyi kapalı hiç bir güvenlik duvarı yok çoğo şeyi denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 88 KB · Görüntüleme: 33
win 10 20h2 kullanıyorum 64 bit exploit falan herleyi kapalı hiç bir güvenlik duvarı yok çoğo şeyi denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim
Çözüm Mailyn 21 Ocak 2021 [GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır.
[GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır.
21 Ocak 2021 #2 Mailyn Uzman Üye Katılım 1 Eyl 2018 Mesajlar 151 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 33 7 HİZMET YILI [GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır.