F/P ürünü ram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ramler F/P oluyomu bilmiyorum ama varsa F/P ürünü ram önerebilir misiniz Laptop orjinalinde 8 gb ama 1600mhz ram takılı bende ona bi 8 daha ilave etmek istiyorum ama 3000 veya 3200 mhz ilave etsem sıkıntı olur mu sadece 1600mhz mi takmam gerekiyo bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Üye
6 HİZMET YILI

ADATA XPG GAMMİX D30 8 GB 3000 MHZ DDR4

Uzun yıllardır sektörde yer alan Adata, XPG Gammix D30 ürünü ile listemize girmeyi başarıyor. Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken marka f/p oyun bilgisayarı toplayanlar için tercih edilebilir hale geliyor. Adata XPG Gammix D30, Neo Forza ile aynı şekilde 8 GB kapasiteli, DDR4 uyumlu bu RAM 3000 MHz hız sunuyor. Ürünün sunduğu özellikler ile fiyatı karşılaştırıldığında ise tercih edilebilecek bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ilave etmek istediğin zaman aynısı olması gerekiyor diye biliyorum yinede araştır sen

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
laptobun üzerinde bulunan ramin aynısı olursa daha iyi olur, diğer soruna gelecek olursak daha yüksek mhzli bir ram da takabilirsin laptop rami olmak şartıyla 2. yüksek mhzli ramde düşük olan ramin mhzsinde çalışacaktır ama tavsitem aynı rami takman bazen uyumluluk sorunları olabiliyor daha detaylı bilgi laptobunun web sitesi ve youtubeda videolar var onlara da bak derim

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
lap top destekliyormu 2. rami ona bak desterkliyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum yüksek mhzli alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hİ-LEVEL ürünleri uygun bir kere kullandım 4gb 1333mhz memnunum bi sıkıntı çıkartmadı

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
ilave etmek istediğin aynı mhz olması gerekiyor diye biliyorum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
önerileriniz için teşekkürler benim laptop un ram soketi ddr3 müş ve o da fazla bi mhz desteklemiyo ve fiyatları da bayağı pahalı onu alıp yükseltmek yerine biriktirip değiştirmeyi daha mantıklı buluyorum yinede teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kingston hyperx bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...