Facebook hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Facebook hacklemem gerekiyor telefon ve mail ile korunuyor , Mail adresini bilmiyorum . Eskiden Firefox eklentisi vardı 6 haneli kodu tek tek deniyordu otomatik olarak , fixlenmiş benzer bir program veya yöntem varsa yada başka yöntemlerde olur yardımınızı bekliyorum .

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hocam bunu, sosyal mühündislik ile yapabilirsin yani mail taslağı mevcutsa şüpheli giriş işlemi maili atabilirsin bunların yanı sıra, rat,keylogger cookiesler ilede işini yapabilirsin tabi bunların ucuda sosyal mühendisliğe dayalı

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Sosyal mühendislik yollarını deneyerek elde etme şansınız yüksek.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sosyal mühendislik yollarını deneyerek elde etme şansınız yüksek.
Tamam anladım sosyal mühendislik , maili olsaydı eğer facebook adına mail bile atabilirim fakat yok başka yol lazım

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bildğim bir site var ona link atıyorsun tıklıyor giriş yap seçeneği çıkıyor facesi ile giriş yaparsa şifre ve gmail sana geliyor istersen vereyim siteyi ama bu yöntemde çok deşifre oldu herkes önceden bunu kullanırdı şimdi insanların çoğu yemiyor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

z shadow

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dfasddasrfgyuasd Aynen alkışşşşş sana bee
Fireforce vardı 6 haneli kodu bruteforce yapıyordu fix yedi . Z shadow da işe yarayabilir ancak bimlemle blog diye siteye atıyor çok adi gözüküyor belli . geriye şifremi unuttum styla kalıyor oda yerse birde normal şifre bruteforce var bekle allah bekle . Sorun : mailini bilmiyorum . geriye tek şifremi unuttum styla ve bruteforce kalıyor , bana bruteforce programı lazım deneyelim bakalım brute force programı aranır (numarayı biliyorum oradan burutfors yapcaz )@everyone

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
birtane free host+domain al facebook'un ikinci giriş yerini koy, sonra sonra bir facebook hesabından herhangi bir hesabına şifremi unuttum de gelen maiili, sayfayı incele diyerek, mailin içeriğini al birebir aynısı zaten sonra facebook' maillerinde şifreni sıfırlamak için tıkla yazar ve ona faceboook linki gömülü olur, o linki kendi kurduğun fake domain ile değiştir alan adına göre inandırıcılık değişebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...