Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook hesabım çalındı nasıl geri alabilirim? [Yardım]
Beyler hesabı vermedim yaa nasıl aldı bilmiyorum kesin o lakin olmaya da bilir e posta random atılmış bana bildirim falan gelmedi maile tel değişmiş yine bir şey yok simdi hesaba da eskiden kayıtlı olan oturum olduğu icin telden girmeye çalışmama izin veriyor Facebook. Dün kimlik fotomu ve ulaşmak için mail istediler bakalım ne olacak parasıyla hesabı alacak varsa ulaşsın bana
You can take a look to see some videos on youtube on how to recover the facebook account, because I already went through this site already, my account was stolen already, but I managed to recover after I saw some videos of people teaching how to recover.
Kimlik fotoğrafı ile kolayca alabilirsin zaten sana Kimlik doğrulama isteyecekler eskiden giriş yaparken hesabındaki arkadaşların fotoğraflarını koyuyorlardı hala öyle bir sistem var mı bilemem.
Nếu bạn có email liên kết với tài khoản đó, bạn có thể dễ dàng lấy lại nó hoặc sử dụng thiết bị mà bạn đã đăng nhập trước đó để gửi khiếu nại lên facebook.