Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
:resim:

photo.png

:yazı:

Yeni yapay zeka üretmek için çalışma yapanlar arasına Facebook'ta katıldı. "Mesh R-CNN" adındaki yeni yapay zekasını duyuran Facebook, bu yeni yapay zeka ile hedeflerini büyütüyor. Facebook'un, son yapay zekası Mesh R-CNN, orijinale bağlı kalarak, herhangi bir 2 boyutlu nesneyi 3 boyutlu hale getiriyor. Yapılan açıklamalara göre, bu yapay zeka karmaşık fotoğraflarda bile işlevini yerine getirebiliyor. Mask R-CNN segmentasyun sistemini kullanan Mesh R-CNN, yapım aşamasında yapımcıları zorladığı söyleniyor. Çalışma sistemine gelecek olursak; herhangi bir görüntü öncelikle Facebook'un yapay zekası tarafından algılanıyor. Daha sonra algılanan veriler Mask R-CNN'ye gönderiliyor ve burada görüntü ayırılıp, sınıflandırılıyor. Sınıflandırma bittikden sonra eldeki veriler "Torch3d" ismindeki bir operatöre gönnderiliyor ve burada görüntünün üç boyutlu hali oluşturuluyor. Yeni yapay zekanın diğer benzerlerine oranla %7 daha iyi çalıştığı söyleniyor. Fakat yapay zekanın hangi alanlarda kullanılacağına dair bir açıklama yapılmadı.​

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
facebook bence eskidi ya bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar tutacağını sanmıyorum

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Facebook kullanmayı bırakalı 4 sene oldu sebebi ise çok tuhaf çünkü milleti izliyor,dinliyor ve ne yaptıklarını görebiliyor. Bildiğin kamerayla sizi izliyorlar bunu bende ilk başta inanmamıştım sonradan farkettim bunu gerçek olduğunu bundan dolayı 4 sene önce facebook kullanmayı bıraktım. Güya sebepleri ise çok saçma ve utanç verici:)

Sebebi : insanların duygularını öğrenmek adına izinsiz olarak webcam'lere erişim sağlayıp kullanıcıları izlediğini söylüyorlar.

İnanmayanlar için kaynak veriyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bunca yıldan sonra bu kadar sosyal medya çıkmış kullanılır mı orası tartışılır

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
güzel teknolojiye benziyor ama ne kadar kullanılır belli değil aslında gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...