- Yasaklandı
Banlı Üye
facecheck adlı programı bir kaç yerde duydum ama bi türkçe kullanım videosu tarzı bırsey bulamadım varmı bı kullanım videosu türkçe altyazılı veya türkçe seslendirmeli?
Blitz'i duyduysan onun gibi oto rün eşya buildi ayarlayan bir programne işe yarıyorki
nasıl yani birazdaha açsanaFace Check: Bir oyuncunun görmediği bir noktaya direkt olarak kendi şampiyonu ile bakması durumu.
malesef dc yokkardeşim dc varsa söyle göstereyım sana nasıl kullanıldıgınıfacecheck in
Eternal#6160 istek atınca ismini yazarmısın burdan cok fazla istek varkardeşim dc varsa söyle göstereyım sana nasıl kullanıldıgınıfacecheck in
facecheck adlı programı bir kaç yerde duydum ama bi türkçe kullanım videosu tarzı bırsey bulamadım varmı bı kullanım videosu türkçe altyazılı veya türkçe seslendirmeli?
getir göster kardesimDaha önce verildi kardeşim, arama yapmadan konu açıyosunuz!
evet kaç zamandır ne olduugnu anlamıyorum türkçe videosuda yok tanıt kanlını at biz izleyek merak ettim uygulamayı şimdifacecheck adlı programı bir kaç yerde duydum ama bi türkçe kullanım videosu tarzı bırsey bulamadım varmı bı kullanım videosu türkçe altyazılı veya türkçe seslendirmeli?
anladım teşekkürler bilgi içinBlitz'i duyduysan onun gibi oto rün eşya buildi ayarlayan bir program
link varsa elenizde atabilirmisin reis yaTürkçesini çeken henüz yok yabancı videolardan izlemen gerekiyor ne yazık ki
yani şey demekmi normalde karanlık tarafı görmiyoruz biz ama o facecheckin sayesinde karanlık tarafıda mı göriyoruz ?Face Check: Bir oyuncunun görmediği bir noktaya direkt olarak kendi şampiyonu ile bakması durumu.