bu sorun genelde sisteminin hileyi paketten cikaramamasiyla alakali sanirim. diger arkadas sana xstatus konusunda yardimci olmaya calisiyor. xstatus icin sunlari uygula:o verdiğin bağlantıda tam olarak ne yapmam gerekiyor o şeyleri hiç bilmiyorumda eğer anlatıcak olursan mağara adamına anlatır gibi anlatabilirsen daha iyi olur.
dosyayı indirmem gerekiyor sanırım indiriyorum şuan
Post automatically merged:
ayriyeten bi ara temp dosyasını silmek gerektiğini falan görmüştüm sitede fakat ben onu yapmamıştım daha az önce başkasından yardım alırken o söyledi o an sildim ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acaba
windows defenderı kapatmama rağmen kendiliğinden açılıyor ve bugda kalıyor kalıcı olarak nasıl kapatabilirim yardımcı olabilir misinizDefender ve diğer her türlü Antivirüsü kapatip tekrar deneyin. Sorununuz hala devam ediyor mu?
windows 11 orjinalHangi windows surumundesin? Custom bir windows mu yoksa orjinal kopya mi dostum?
Kaanin paylastigini bir dene olmazsa windows 10a geç kankam 11 problemli ya hile vs kullanacgin zamanlarda. Ayrica fps ve performansini da etkiliyor.windows 11 orjinal
Hangi hile icin bu hatayi aliyorsun?windows 11 orjinal
lol için diğerlerine bakmadımHangi hile icin bu hatayi aliyorsun?
Dene bir yukarida verdigim defender control'u. geri donusunu bekliyorum.lol için diğerlerine bakmadım
o verdiğin bağlantıda tam olarak ne yapmam gerekiyor o şeyleri hiç bilmiyorumda eğer anlatıcak olursan mağara adamına anlatır gibi anlatabilirsen daha iyi olurDene bir yukarida verdigim defender control'u. geri donusunu bekliyorum.
ayriyeten bi ara temp dosyasını silmek gerektiğini falan görmüştüm sitede fakat ben onu yapmamıştım daha az önce başkasından yardım alırken o söyledi o an sildim ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acabao verdiğin bağlantıda tam olarak ne yapmam gerekiyor o şeyleri hiç bilmiyorumda eğer anlatıcak olursan mağara adamına anlatır gibi anlatabilirsen daha iyi olur.
bu sorun genelde sisteminin hileyi paketten cikaramamasiyla alakali sanirim. diger arkadas sana xstatus konusunda yardimci olmaya calisiyor. xstatus icin sunlari uygula:o verdiğin bağlantıda tam olarak ne yapmam gerekiyor o şeyleri hiç bilmiyorumda eğer anlatıcak olursan mağara adamına anlatır gibi anlatabilirsen daha iyi olur.
ayriyeten bi ara temp dosyasını silmek gerektiğini falan görmüştüm sitede fakat ben onu yapmamıştım daha az önce başkasından yardım alırken o söyledi o an sildim ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acaba
düzelmicek sanırım hepsini denedimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdisabledefender.exe olana tikla iner o.
bu sorun genelde sisteminin hileyi paketten cikaramamasiyla alakali sanirim. diger arkadas sana xstatus konusunda yardimci olmaya calisiyor. xstatus icin sunlari uygula:
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin.
windows defenderinizi kapatın
güncel loaderi siteden indirin.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
uiyi yönetici olarak çalıştırın.
%temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin.
farklı tarayıcı deneyin
hangi sorunun duzelmiyor? xstatus mu failed to get data mi?düzelmicek sanırım hepsini denedim
aha şimdi tekrar denedim iki hatada düzelmiş çok teşekkürler yardımlarınız içinhangi sorunun duzelmiyor? xstatus mu failed to get data mi?
Rica ederimaha şimdi tekrar denedim iki hatada düzelmiş çok teşekkürler yardımlarınız için