Bilgisayar eski model yenilemek istemıyorum . İdarelik çözümler yeterlı şimdilikpc parçalarını söylersen ona göre bir güç kaynağı önerebilirim muhtemelen woltajı yetmiyordur.
Yararlı duruyor deneyecegim simdi teşekkurlerKnk aynısı benim ekran kartı fanında olmuştu .Ben ekran kartının fanını söktüm hava ile temizledim ve fanın motora bağlandığı kısmın içine şırınga ile makine yağı boşalttım ve düzeldi ayrıca eskisindende sessiz çalışıyor.İlk olarak kasanı balkona çıkart saç kurutma makinası ile fanın üstüne hava ver tozlar çekilsin bi dene çalışıcakmı olmazsa yağlarsan düzelir.
Saç kurutma makinesi bilgisayara zararlıdır anakartdaki lehimlere zarar verebilir fazla gaza gelipte sıcak modda çalıştırma süpürgeyi terciğ ederimBilgisayar eski model yenilemek istemıyorum . İdarelik çözümler yeterlı şimdilik
Post automatically merged:
Yararlı duruyor deneyecegim simdi teşekkurler
ayn knk katılıyorumKnk aynısı benim ekran kartı fanında olmuştu .Ben ekran kartının fanını söktüm hava ile temizledim ve fanın motora bağlandığı kısmın içine şırınga ile makine yağı boşalttım ve düzeldi ayrıca eskisindende sessiz çalışıyor.İlk olarak kasanı balkona çıkart saç kurutma makinası ile fanın üstüne hava ver tozlar çekilsin bi dene çalışıcakmı olmazsa yağlarsan düzelir.