Fan Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Pc nin Güç kaynağı Fanı bilgisayat açıldgında çalısmıyor . Manuel olarak mudahale edınce dönmeye baslıyor sizce sorun ne ?

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Knk aynısı benim ekran kartı fanında olmuştu .Ben ekran kartının fanını söktüm hava ile temizledim ve fanın motora bağlandığı kısmın içine şırınga ile makine yağı boşalttım ve düzeldi ayrıca eskisindende sessiz çalışıyor.İlk olarak kasanı balkona çıkart saç kurutma makinası ile fanın üstüne hava ver tozlar çekilsin bi dene çalışıcakmı olmazsa yağlarsan düzelir.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
pc parçalarını söylersen ona göre bir güç kaynağı önerebilirim muhtemelen woltajı yetmiyordur.

Üye
5 HİZMET YILI
pc parçalarını söylersen ona göre bir güç kaynağı önerebilirim muhtemelen woltajı yetmiyordur.
Bilgisayar eski model yenilemek istemıyorum . İdarelik çözümler yeterlı şimdilik
Post automatically merged:

Knk aynısı benim ekran kartı fanında olmuştu .Ben ekran kartının fanını söktüm hava ile temizledim ve fanın motora bağlandığı kısmın içine şırınga ile makine yağı boşalttım ve düzeldi ayrıca eskisindende sessiz çalışıyor.İlk olarak kasanı balkona çıkart saç kurutma makinası ile fanın üstüne hava ver tozlar çekilsin bi dene çalışıcakmı olmazsa yağlarsan düzelir.
Yararlı duruyor deneyecegim simdi teşekkurler

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kulak çöpü ile arasını temizle ve yağla içini süpürge yardımı ile temizle ondan değilse bios ayarından power fan ayarını düzelt

Bilgisayar eski model yenilemek istemıyorum . İdarelik çözümler yeterlı şimdilik

Yararlı duruyor deneyecegim simdi teşekkurler
Saç kurutma makinesi bilgisayara zararlıdır anakartdaki lehimlere zarar verebilir fazla gaza gelipte sıcak modda çalıştırma süpürgeyi terciğ ederim

SİNCE 2013
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ayn knk katılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Saç kurutma makinesi bilgisayara zararlıdır anakartdaki lehimlere zarar verebilir fazla gaza gelipte sıcak modda çalıştırma süpürgeyi terciğ ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Uzun zamandır temizlemiyor olabilirsin temizle belki düzelir veya woltajı yetmiyordur yeni güç kaynağı alman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bende de aynısı olmuştu çıkarıp temizleyip geri taktım şu an normal çalışıyor

Üye
5 HİZMET YILI
belkı temizlemedeğin için olablir kurutma makınası değilde süpürge yardımıla temizleyebilrsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bilgisayarın eski ise içini temizlersen düzeleceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
şaç kurutma makinesi pc ye zararlı benim öle pc yandı

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Power supply'da görmediğin yerlerde çok fazla toz olabilir bendede aynı sorun vardı içini iyicene temizle fanını çıkarabilirsen çıkartıp iyice sil ve yerine tak.

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Büyük İhtimalle Woltajdan Yeni Birtane Önere Bilirim Pc Eskiyse Mecburen Değişmen Gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...