Fan Sesi Geliyor Ekran Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu yedek bilgisayarım ana bilgisayarımda Fanın çalıştığına dair ses geliyor ama ekran gelmiyor lütfen acill çözüm yazın

Üye
8 HİZMET YILI
kasadan ekrana gelen kabloyu çıkarıp taktın mı yada yeni nesil kasa kullanıp eski ekran kullanıyorsun vga nı kontrol et

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
banada oluyor arkasındaki kabloları çıkar tak yap

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İlk Defamı Başına Geliyor Yoksa Birden Mi Verdi?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ram'lerde problem olabilir tek bir porta ram takıyorsan çıkar 2. porta tak eğer ram'de sıkıntı yoksa yazılımsal bir sıkıntı vardır

Dijital Pazarlama Uzmanı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
daha önce benzer birşey oldumu yoksa ilk defamı karşılaşıyosun bu durumu bi tekrardan cıkarıp takmayı dene parcaları

Üye
9 HİZMET YILI
Parçaları Tamirciye Götürüp Baktırmanı Tavsiye Ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu yedek bilgisayarım ana bilgisayarımda Fanın çalıştığına dair ses geliyor ama ekran gelmiyor lütfen acill çözüm yazın
siyah ekranda grimsi bir ışık alıyor musun alıyorsan mekanik kablosal bir problem var demektir. Eğer ekranda her hangi bir ışık geliyor ama yazı yada görüntü gelmiyorsa yazılımsal bir problem olur. önce bunu kontrol et geri dön sevgili dostum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ben donanımsal bir hata olduğunu düşünüyorum daha önceden pc de oyun falan oynarken ekran birden gidiyor muydu ?
Ekran kartı chipset arızası olabilir pc ekran kartı fanı pc falan çalışır ama ekrana görüntü asla vermez

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
siyah ekranda grimsi bir ışık alıyor musun alıyorsan mekanik kablosal bir problem var demektir. Eğer ekranda her hangi bir ışık geliyor ama yazı yada görüntü gelmiyorsa yazılımsal bir problem olur. önce bunu kontrol et geri dön sevgili dostum
discordun var mıdır acaba ?
Post automatically merged:

Dostum ben donanımsal bir hata olduğunu düşünüyorum daha önceden pc de oyun falan oynarken ekran birden gidiyor muydu ?
Ekran kartı chipset arızası olabilir pc ekran kartı fanı pc falan çalışır ama ekrana görüntü asla vermez
daha önceden olmuyordu ilk defa

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
discordun var mıdır acaba ?
şu anda dc girebilme şansım yok iş yerindeyim :) akşam saatlerinde yardımcı olabilirim fakat dediğim gibi ekranda görüntü gelip gelmemesi değil ışık vari bir şekilde aydınlanma var mı yani elektrik alıyor mu almıyor mu alıyorsa mekanik kablosal bir problem degildir bu olay. Yazılımsan bir problemi var demektir. Ama ışık hiç gelmiyor fan dönüyor olabilir ama hic elektrik almıyorsa kablolarla alakalıdır.

Üye
7 HİZMET YILI
leptopsa sarj aletini çıkart fişe tak basılı tut 5 sn ondan sonra aç

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
şu anda dc girebilme şansım yok iş yerindeyim :) akşam saatlerinde yardımcı olabilirim fakat dediğim gibi ekranda görüntü gelip gelmemesi değil ışık vari bir şekilde aydınlanma var mı yani elektrik alıyor mu almıyor mu alıyorsa mekanik kablosal bir problem degildir bu olay. Yazılımsan bir problemi var demektir. Ama ışık hiç gelmiyor fan dönüyor olabilir ama hic elektrik almıyorsa kablolarla alakalıdır.
tamam reis eywallah <3

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Monitor eskiyse ekran kartı yeni ise dönüştürücü olmadan çalışmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...