Fan sesi neyden kaynaklanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam video olarak dosya co üzerinden paylaştım laptopun ne tür bir ses çıkardığını. güvenilirliğini adminler onaylayabilir. ben virustotal linki de bırakayım buraya (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(
neyse arkadaşlar bu ses hafif bir darbe sonrası çıkmaya başladı. sağ taraftaki fanda bu ses varken solda bu ses yok. sebebi nedir. bir sıkıntı çıkarır mı garantiye mi götürmem lazım sıkıntılıysa yoksa başka bişey mi yapılması gerekiyor bir akıl verin. Daha yeni aldık bilgisayarı elim yüreğimde cevaplarınızı bekliyorum saygılar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam eğer yere düşme gibi bi darbe aldıysa içten bi parça ezilmiştir ve fan ona çarpıyordur ssen bunu bence hiç kurcalama normal bi olay değil %100 grantiye gönder servis ilgilensin düşünme bile yani ama umarım darbe deyip de göndermezler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
garantisi var ise hemen gönder değiştirirler , çift fanlı ve slim kasa cihazlarda fanlar çok ince ve nerdeyse boşluksuz yerleştiğinden ufacik tozlanmada göbeği bozuluyor ve ses cikariyor sürtme yapiyor. bu sorun ebediyen seninle olacak o yüzden cihazını tozlanmayacak şekilde kullanmaya özen göster garanti bittikten sonra da 6 ayda bir bakımlarını yaptırmayı ihmal etme yoksa fan başına 400-500 tl gibi rakamlar ödeyebilrsin kaldı ki ben bunu yazdıktan sonra enflasyon sayesinde 600 700 800 diye gider bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...