Far Cry 4 Başlangıç Klavuzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
:not:
Bugun sizlere Farcry 4 başlangıç kılavuzundan bahsedicem 
smile.gif

*---------------------------------------------------------------------------------------------------------*
:yazı:
Biz Kıratın her şeyi seni öldürmek istiyor dediğimde Bu bir abartı değil. Eğer insanlar, hayvanlar ve hatta ortamları ile uğraşıyoruz olsun, en azından bunu beklemek bile bir fethedilen karakol saldırıya edilebilir Far Cry 4'te gerçekten güvenli asla değilsin. Tüm bunları göz önünde birlikte, bazı yardım sunmak için buradayız. Biz gelip ve tecrübeli Far Cry veteriner konum beri Far Cry 4 yakından ilgilenerek edilmiş ise Far Cry 4'te bu ilk birkaç saat boyunca size rehberlik edecek ne için hazırlamak için tasarlanmış ipuçları listesini bir araya getirdik bu bazıları biraz apaçık ortada, ama etrafında kurcalamak olabilir, açıklandı - Eğer yeni bir şey öğrenmek olabilir.

:resim:

FC4_Screen_KYRAT_Sniper_GC_140813_10amCET_1407889621.png

BIZE YARDIM, SIZE YARDIMCI

Eğer Far Cry 4 ile bunu yapmak için gidiyoruz, sen arkadaş gerekir. Altın Yol alanında mağaza kurmak, böylece karakolları kurtarmak. Bu askerler çevredeki yollar devriye ve topraklarına sokak herhangi bir düşmanları alacak. Ama bu karakol geri almaya çalışıyor Royal Army durmayacak. Sen karakolları biri saldırıya uğrarsa bazı yedek sağlamak için çağrıda olabilir, ve bu çağrısına kulak akıllıca olacaktır.

Tabii ki, siz de kendinize bazı Karma puan kazanmak için dünya çapında Altın Yol isyancılar yardımcı olabilir. Karma kadar rafa ve sıkı bir noktada olduğunuzda Altın Yol çağırıyoruz Kiralama belirteçleri için Guns kullanın. Ayrıca yolculuğa Sherpas için dışarı bakmak gerekir. Bu gezginler gezici mağazası ile size sağlayabilir - bazı yağma ve dişli kadar boşaltmak için bir yere. Bu cephane azaldığında yaparken yakın bir mağaza var her zaman güzel.

FC4_PREVIEWS_HONEY_BADGER_1413399270.png

HUNT, ERKEN, AVI GENELLIKLE

Far Cry 4Bu bir (önceki Far Cry oyun oynadı özellikle) oldukça açık görünüyor, ama biz gerçekten avcılık ne kadar önemli olduğunu yeterince stres değildir. Sadece siz değil, yeni vites zanaat hayvan derileri kullanabilirsiniz, ama aynı zamanda yırtıcı yem için et kullanabilirsiniz. Öyle görünüyor olsa bile hemen derileri gerekmez gibi bu cephane çantası veya şırınga kit için bir sonraki yükseltme satmak üzere olduğu hayvan cildi gerektirebilir, çünkü bunların üzerine asmak.

DINLEMEK

Kıratın ayakta kalan anahtarlarından biri çevrenize dikkat edilir. Sadece görmek ne güvenmeyin; Çevrenizdeki dünya dikkatle dinleyin. Yakınlarda çizerek hayvanlar varsa, muhtemelen onları görmeden onları geliyor duymak mümkün olacak. Kurt paketi feryat veya çim gizli bir yılan bile yumuşak hiss dinleyin. Kulaklarınız hayatınızı kurtarabilir.

Sadece tehlike için dinlemeyin. Yanı sıra, yardım için dinleyin. dünya çapında çeşitli NPC'ler oldukça konuşkan olabilir. Durdurmak ve onlar ne söyleyeceklerini duymak için bir dakikanızı ayırın. Hatta Kıratın, Pagan Min hatta kendiniz hakkında bir şeyler keşfetmek olabilir. Radyo dikkat etmek de yararlı olabilir. Sadece DJ yerel uyuşturucu sahnesi hakkında konuşurken çok daha fazla duyarsınız.

Müzik ipuçları da yakın Kıratın dağılmış Yalung ve maskeler gibi koleksiyon gizli uyarmak, böylece uyarı kalmak emin olun.

SEÇENEKLERI TARTMAK

Önemli kararlar vermek kolay olmadı. Bir seçim artılarını ve eksilerini her zaman tüm detayları olmadan arama yapmak için zorlayarak, hemen açık olmayabilir. Kendinizi belirli durumlarda sizin ilk içgüdüsü aşağı boğulma bulabilirsiniz. Bir örnek olarak Altın Yol görev almak. Bir yandan Sabal ile yan edebilirsiniz - sadık gelenekçi ve güçlü asker. Diğer yandan Amita var - Bir ileri görüşlü stratejist.

FC4_PREVIEWS_AMITA_SABAL_1413398737.png

Sabal eski yolları korunmalıdır inanıyor, ama Amita Kıratın halkı sonrası iç savaş toplumda hayatta kalabilmek için kirli ellerini almak gerekir düşünüyor. O şimdiki an için doğru olanı yapıyor gibi görünüyor zaman Sabal ile yan musunuz? Kıratın bu kaynakları yüksek ahlaki maliyetle gelmek bile, gelecek için kaynak ihtiyacımız olacak çünkü Yoksa Amita yardım katılıyor musunuz? Her karar dünya ve hikaye boyunca dalgalanma sonuçlar doğuracaktır, bu yüzden hafifçe onları yapmayın.

DIREKSIYONU TUT

Belki boyunca sürüş konum ve sadece sahne almak istiyorum, ya da belki bir araç savaşın ortasındayız ve sürüş ve çekim odaklanmak istemiyorum. Her iki şekilde de, AutoDrive fonksiyon size yardımcı yoktur. Bir yol noktası kurdum ve bir ana yol (küçük yan yollar değil bir) üzerinde iseniz, ... sol joystick sonra sadece arkanıza yaslanın ve rahatlayın basarak AutoDrive işlevini açın ya da defol çekebilirsiniz kim sonra geliyor olabilir.

Aracınız ile biraz yaratıcı almak için korkmayın. Eğer yol işaretine ulaştığınızda - o kötü çocuk biraz C4 pop, araba (veya kamyon, ya da tuk tuk, ya da her neyse) dışarı hop fren tekmelemek, ve düşman içine yuvarlanan gönderebilirsiniz - örneğin bir karakol, demek bölge o gökyüzü en yüksek patlatma önce. Sadece o çok badass görünüyor, süper etkilidir.

FC4_PREVIEWS_C4_1413398741.png

PAKETI LIDERI

Kurtlar gibi paket hayvanlar alfa var. alfa paketi diğer tüm üyeleri görsel farklı olacaktır. Kendinizi çevrili bulduğunuzda, alfa aramaya çalışın ve onun yönde tüm ateş gücü hedefliyoruz. Alfa ve kaçacak paketi geri kalanı öldür. Eğer bütün paketi almaya çalışırsanız, hızlı bir şekilde kendinizi bunalmış bulabilirsiniz.

HAYVANLAR VE ERKEKLER

Bazen sadece yanan bir durum silah haline şarj harika. Ama bazen size zaman almak istiyorum ve saldırı stratejisi ile yaratıcı olsun. Eğer harikalar yaratıyor etrafındaki dünyayı kullanırken bu gibi zamanlarda. Eğer bir karakol temizlerken, bazı gözetim yapmak. Tehlikeli bir yaratık içeren bir kafes olabilir. Karakol cehennemi yaşatabilecek kafesin kapalı kilidi vur. Ücretsiz hayvanlar ayarladıktan sonra sadece kampa gitmeden konusunda dikkatli olun. Onlar çok iyi kendinize doğru onların saldırganlık dönüşebilir.

FC4_GAMESCOM_OW_RHINOS.png

Hiçbir kafesleri varsa, her zaman alana biraz yem atmak. Herhangi bir yırtıcı varsa yakın onlar yem sonra şarj olacak ve aynı sonuçları alırsınız. Sonra sadece geri tekme ve kargaşa açılmak izleyebilirsiniz. Bir bal porsuk başına bir karakol aşağı çekmek görmedim varsa, o zaman gerçekten yaşamış değil.

BAŞKA BIR ROTA BUL

akıllı yolu her zaman en belirgin değildir. Eğer hayatta kalmak istiyorsanız Bazen, bir potansiyel gizli rota bölgeyi aramak için ihtiyacımız olacak. Örneğin, bir uçurumun üstünde bir karakol almak için çalışıyoruz, ve uçurumun kadar yol düşmanları bekliyor kampa yol açar varsa, gittiği yoldan uzak yönlendirmek ve bir tercih isteyebilirsiniz daha sinsi yaklaşım. Mümkün filika yerleri için uçurumdan çevredeki ara. Sadece bu hızla aksi tırmanılamaz yüzey sizi itmek olacaktır, o sessizce aşağı-düşük bazı hasara neden karakol gizlice sağlayacaktır.

FC4_GI_HUNTER_RENDER_RAW.jpg

HUNTERS AVCILIK

Avcılar düşman, yeni bir türüdür. Sessiz ve ölümcül, bu okçular yay taşıyan ve yaban hayatı üzerinde benzersiz bir kontrol var. Hunter yakın ise yırtıcıları çekmek için yem dışarı atarak size karşı çalışan bitebileceğini. Bu onları yeterince zor hale olmamış gibi, aynı zamanda bir kaç saniyeden fazla bir Hunter etiketleyemezsiniz. Diğer düşman türleri etiketleri sürece hayatta olduğu gibi son ya da aralık konum Oysa, bir Hunter bir etiket çok hızlı kaybolur. Bir Hunter nokta ise, hızla onu alır. Uzun vadede bazı ağrı kazandırabilir.

GIZLI SONLAR

Evet, bu doğru. Sadece bazı seçimler yaparak oyun boyunca gizli sonlar bir çift erişebilirsiniz. Bu hakkı (ya da yanlış?) Seçimler yaparsanız az 15 dakika oyun yenmek için bile mümkün değil. Sen olsa, nasıl anlamaya gerekir. Biz eğlenceli yağma istemiyorum, ama bunu denemeye istiyorsanız biz bir ipucu ile sizi terk edecektir: Pagan Min oyuna intro olarak bir şeyler yapmak istediğinde, bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...