Kabloda anlık temassızlık olabilir hocam eğer kablolu ise, kablosuz bi mouse kullanıyorsan istersen bi pillerini çıkart tak genelde bu şekilde oluyor bende
Dostum fareni değiştir aynı sorun tıpatıp bende vardı aim oyunları oynarken ve lol bazen aimi ve flashı falan kaçırıyordum deli ediyor sende değiştir kafan rahat etsin
Eskiden Bendede Oluyodu mausun kablosun o kadarmegmisdim kablosu kopmus gibi oldu yenisin aldim sana tavsiyem yenisin alirken 5tl lik alma 15 tl falan al.
eğer klavyede de aynı sorunu yaşıyorsanız örneğin ikisi de aynı anda gidiyorsa veya bazen klavye bazen mouse da olabilir çözümü oldukça basit...... Virüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz.
Eğer pilli ise pil tukeniyordur güç kaybından olur. Kabloluysa kablo iletkenliginde problem olmaya başlamıştır zamanla daha da ilerler. Aynı şey wireless ile çalışan fare içinde geçerli.
Ben de tabletten bluetooth fare kullanıyorum Microsoft'un, pili zayıflayınca aynı sorunlar oluyor, eğer kabloluysa hasar almış veya temassızlıktan kaynaklanabilir.