- Yasaklandı
Banlı Üye
knk ben publ lite bu dedigin farede macro varmı çünkü oyunda çoklazım ediyo pubg lite tatrustun oyuncu fareleri hem ucuz hem güzel kullanılışlıda ben kullanıyorum çok memnunum.
knk ben publ lite bu dedigin farede macro varmı çünkü oyunda çoklazım ediyo pubg lite tatrustun oyuncu fareleri hem ucuz hem güzel kullanılışlıda ben kullanıyorum çok memnunum.
tmm knk ben bakayımKanka cahilliğime ver makro nedir gerçekten bilmiyorum ben kullandığım farenin linkini vereyim zahmet olmucaksa sen bakarsan sevinirimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
knk baktım makro da varmış zaten ben belki bu fareyi alabilirim fiyatıda ucuz bilgilendirdigin için teşekür edyimtrustun oyuncu fareleri hem ucuz hem güzel kullanılışlıda ben kullanıyorum çok memnunum.
memnun musun peki?Kanka cahilliğime ver makro nedir gerçekten bilmiyorum ben kullandığım farenin linkini vereyim zahmet olmucaksa sen bakarsan sevinirimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fiyati haketen ucuz ben bunu sepete ekliyicemönemli değil kardeşim beğenmene sevindim fiyatı çok ucuz ve 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim gayet güzel bir fare