Onaylı Üye
Merhaba genellikle CS:GO oynuyorum fare çok hafif olmaz ise mükemmel olur. Bir de yanında bükülmeyen sert mouse pad olursa iyi olur, benimkilerin kumaşı kalkmaya başladı
Merhaba genellikle CS:GO oynuyorum fare çok hafif olmaz ise mükemmel olur. Bir de yanında bükülmeyen sert mouse pad olursa iyi olur, benimkilerin kumaşı kalkmaya başladı
Rampage MEEPO KM-4 dowtum sana bu seti öneririm 3 yıldır kullanıyorum set olarak ama süper bir ürün
ayrıca mouse pad felan kalın mouse üzerinde güzel duruyor tavsiye ederimLogitech al serisi fark etmez benim fikrim bu
monsterde fiyatlar uçuk durumda şuanBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu siteye bakmanı tavsiye ederim oyuncu fareleri var burda fiyatları çok pahalıda değil çok güzel bu fareler kablosuzda var
logitech g300s kablolu uyuncu mouse + mousepad g300s+padMerhaba genellikle CS:GO oynuyorum fare çok hafif olmaz ise mükemmel olur. Bir de yanında bükülmeyen sert mouse pad olursa iyi olur, benimkilerin kumaşı kalkmaya başladı
teşekkürler sanırım logitech alacağım mouse pad yanında veren setleri varmışLogitech al serisi fark etmez benim fikrim bu
evetPost automatically merged:
ayrıca mouse pad felan kalın mouse üzerinde güzel duruyor tavsiye ederim
evet ona karar verdimLogitech G300S, bizzat kullanıyorum. Sensör algılaması, makroları ve kendi yazılımıyla efsane.
200 300 tl arası demiştim amaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu siteye bakmanı tavsiye ederim oyuncu fareleri var burda fiyatları çok pahalıda değil çok güzel bu fareler kablosuzda var
Monster ekipman konusunda çinden ithal ettiği ürünlerin üstüne monster logosu basarak satıyor . Bir monster laptop kullanıcısı olarak ekipmanlarını asla önermiyorum . Mouse alıcaksanda razer mamba wirelles tek tavsiyemdir fakat şuan fiyatları ne olmuştur bilemem ben alalım 6 - 7 ay kadar oldu ve 1000 liranın üzerindeydimonsterde fiyatlar uçuk durumda şuan