- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
teşekkürler biraz daha yuvarlağımsı birşey arıyorumKral bende rampage X space var baya memnunum 1 yıl oldu nerdeyseBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
teşekkürler biraz daha yuvarlağımsı birşey arıyorumKral bende rampage X space var baya memnunum 1 yıl oldu nerdeyseBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba genellikle CS:GO oynuyorum fare çok hafif olmaz ise mükemmel olur. Bir de yanında bükülmeyen sert mouse pad olursa iyi olur, benimkilerin kumaşı kalkmaya başladı
logiteck alteşekkürler sanırım logitech alacağım mouse pad yanında veren setleri varmış
Post automatically merged:
evet
evet ona karar verdim
Post automatically merged:
200 300 tl arası demiştim ama
Ben Razer ın Deathadder Essential modelini kullanıyorum sana hafif gelebilir o yüzden Razer ın FPS oyunları için ürettiği mouse modellerini inceleyebilirsin bence oldukça kaliteli markaMerhaba genellikle CS:GO oynuyorum fare çok hafif olmaz ise mükemmel olur. Bir de yanında bükülmeyen sert mouse pad olursa iyi olur, benimkilerin kumaşı kalkmaya başladı
Merhaba genellikle CS:GO oynuyorum fare çok hafif olmaz ise mükemmel olur. Bir de yanında bükülmeyen sert mouse pad olursa iyi olur, benimkilerin kumaşı kalkmaya başladı
Gamepower markasını tercih edebişirsin uygulama ve rahatlık olarak çok iyi fiyatları da uygunMerhaba genellikle CS:GO oynuyorum fare çok hafif olmaz ise mükemmel olur. Bir de yanında bükülmeyen sert mouse pad olursa iyi olur, benimkilerin kumaşı kalkmaya başladı
Tamam Logitech alacağım bir setini buldumlogiteck al
teşekkürler biraz daha yuvarlağımsı birşey arıyorum