Logitech G300S bakabilirsin dostum.Gayet güzel bir tercih.Yeni fare alıcam 200-250 arası öneriniz nedir ?
Eskiden ne güzel 60 lirayken alıcaktık onu şimdiki fiyatlara bakLogitech G300S bakabilirsin dostum.Gayet güzel bir tercih.
G300s den büyükmü?Hem ucuz hem uygunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Haklısın , o 200TL'yi verdik işteEskiden ne güzel 60 lirayken alıcaktık onu şimdiki fiyatlara bak![]()
Dostum G300S'i beğenmezsen.Steelseries'in rival serisine bakabilirsin.Yeni fare alıcam 200-250 arası öneriniz nedir ?
Teşekkürler bunu baya bir araştırayım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bir arkadaşta vardı a4 bunlara benzeyen altı demirdendi çok kayıyordu.Yani fare fırlayıp gidiyordu denediğimde.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1. olan gayet kullanışlı ve güzel, inceleyip bakabilirsin. Özellikleri de gayet uygun ve işine yarayabilir.
2. olanı bizzat kullanmıştım. Bir çok makro denemiştim. Oyunlarda olsun, normal kullanışta olsun epey işime yaramıştı.
3. olanda aynı şekilde makro özelliğine sahip. Tutuşu ve rahatlığı açısından iyi ve makro yapmada da gayet başarılı. İnceleyebilirsin.
Aynen eskiden almıştım 80 e sonra kırıldı tekrar alayım diye bir girdimEskiden ne güzel 60 lirayken alıcaktık onu şimdiki fiyatlara bak![]()
a4tech markası modeli sizin elinize göre kendiniz seçin ama en iyi marka a4techYeni fare alıcam 200-250 arası öneriniz nedir ?
200-250