Üye
bende şimdi hatırladım 1 yıl ara oldu buraya girmeyeli neredeyseBende öyleyim galiba woltü hilesi felan arıyordum o zamanlar4 ya da 5 sene olmuştur
Tabi bu yeni hesabım bi hesabım vardı unutunca yeni açmıştım o zamanlar bunuda kaybetmiştim ama telefonumdaki eski notlardan buldum
Haklısın dostumBizde bu hileler için gelmiştik ama bağımlılık yaptı forum o gün bu gündür buradayız
Hahahaha haklısınaynı zamanda uyele olmusuz hemen hemen ama sen bende daha gençsin
Kaç yorum yaptın seçkin üyelik için?6 aylık üye falanım ama nerdeyse seçkin olucam bende garip
Seçkin üye olmak için en az 300 ile 600 mesaj arasında olması gerekir kardeşimHaklısın dostum
Post automatically merged:
Hahahaha haklısın
Kaç yorum yaptın seçkin üyelik için?
Bende 2 sene oldu heralde kaydolali ozmaanlar hile için bişi gerekmiyordu şimdi mesaj şartı gelmişBende öyleyim galiba woltü hilesi felan arıyordum o zamanlar4 ya da 5 sene olmuştur
Tabi bu yeni hesabım bi hesabım vardı unutunca yeni açmıştım o zamanlar bunuda kaybetmiştim ama telefonumdaki eski notlardan buldum
aynen öyle oldu knk site eskiden daha değişiktiben senin tam tersi yeniyim
Bende 2 sene oldu heralde kaydolali ozmaanlar hile için bişi gerekmiyordu şimdi mesaj şartı gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?