- Yasaklandı
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
Farming Simulatör 2017, Farming Simulatör 2017 mod, Farming Simulatör 2017 modu, Farming Simulatör 2017 modifiye, Farming Simulatör 2017 modlar, Farming Simulatör 2017 modlari, Farming Simulatör mod, Farming Simulatör 17 mod, Farming Simulatör 17 modu Farming Simulatör 17 modlar, fs17, fs17 mod, fs17 modu, fs17 modlar, Lizard C-3000 Kültivatör mod, Lizard C-3000 Kültivatör modu, Lizard C-3000 Kültivatör modlar, Lizard Kültivatör mod, fs17 Lizard C-3000 Kültivatör mod,

Merhaba, sizlerle Farming Simulatör 2017 için Lizard C-3000 Kültivatör
modunu paylaşacağız. Sitemizde yayınlayacağımız Lizard C-3000 Kültivatör yaması olduğu için biraz kaliteli bir şey olsun istedik ve bu zamana kadar yapılmış en kaliteliLizard C-3000 Kültivatör moduyla karşınızdayız.Tüm makinelere işlenen ayrıntıları gördüğünüzde çok şaşıracağınıza garanti verebilirim. Lizard C-3000 Kültivatör yamasının kurulumu ve oyun içi resimleri konunun devamında mevcuttur.

1-)Sitemizden Temin Edip indirdiğiniz Dosyaları Oyuna Nasıl yükleyeceğiniz sorusunun çözümüne el atalım..
2-)Öncelikle Herhangi bir Traktör veya ekipman dan herhangi birisini ele alıyorum
3-)
Burada FS17_lizardC3000-memoryhackers.org adlı Traktörün İndirilmiş ZİP uzantılı Dosyası Mevcut
Bu Dosyaya sağ tıklayarak Kopyala Diyorum …
4-)Daha Sonra Belgelerimi Açıyorum
5-)My Games Adlı Klasöre Çift Tıklayıp Açıyorum…
6-)Daha Sonra İçerisinde Bulunan Farming Simulator 2017 Adlı Klasörü Açıyorum…
7-)İçerisinde Bulunan Mod isimli Klasörü Açıyorum
8)Daha Sonra açılan Klasörün içerisine Yapıştır Diyorum
9-)Daha Sonra Oyuna Giriyoruz ve Satın alma Tuşuna Basıyoruz “P” ve karşımıza çıkan ekran satın alma mağzada görüyoruz buy basip deyip alıyoruz zaten resminden görürsünüz

VERSİYON: FS17 1.5.X Uyumludur

Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.
Kullanacağınız MOD'TA başınıza gelebilecek bütün problem, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen MODU indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

Merhaba, sizlerle Farming Simulatör 2017 için Lizard C-3000 Kültivatör
modunu paylaşacağız. Sitemizde yayınlayacağımız Lizard C-3000 Kültivatör yaması olduğu için biraz kaliteli bir şey olsun istedik ve bu zamana kadar yapılmış en kaliteliLizard C-3000 Kültivatör moduyla karşınızdayız.Tüm makinelere işlenen ayrıntıları gördüğünüzde çok şaşıracağınıza garanti verebilirim. Lizard C-3000 Kültivatör yamasının kurulumu ve oyun içi resimleri konunun devamında mevcuttur.
1-)Sitemizden Temin Edip indirdiğiniz Dosyaları Oyuna Nasıl yükleyeceğiniz sorusunun çözümüne el atalım..
2-)Öncelikle Herhangi bir Traktör veya ekipman dan herhangi birisini ele alıyorum
3-)
Burada FS17_lizardC3000-memoryhackers.org adlı Traktörün İndirilmiş ZİP uzantılı Dosyası Mevcut
Bu Dosyaya sağ tıklayarak Kopyala Diyorum …
4-)Daha Sonra Belgelerimi Açıyorum
5-)My Games Adlı Klasöre Çift Tıklayıp Açıyorum…
6-)Daha Sonra İçerisinde Bulunan Farming Simulator 2017 Adlı Klasörü Açıyorum…
7-)İçerisinde Bulunan Mod isimli Klasörü Açıyorum
8)Daha Sonra açılan Klasörün içerisine Yapıştır Diyorum
9-)Daha Sonra Oyuna Giriyoruz ve Satın alma Tuşuna Basıyoruz “P” ve karşımıza çıkan ekran satın alma mağzada görüyoruz buy basip deyip alıyoruz zaten resminden görürsünüz
VERSİYON: FS17 1.5.X Uyumludur
Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.
Kullanacağınız MOD'TA başınıza gelebilecek bütün problem, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen MODU indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Moderatörün son düzenlenenleri: