The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
- Ödüller
- 10
- Sosyal
4 HİZMET YILI
- Oyuna başlamadan önce
- Çiftlik kurma
- Tarım
- Hayvanlar
- Ekipmanlar
- Harita
Oyunda birçok farklı görev ve aktivite bulunuyor. Tarlaları ekip biçmek, hayvanları beslemek, ürünleri toplamak ve satmak gibi birçok tarım işi yapılabiliyor. Ayrıca oyunda gerçek hayattaki gibi mevsimler de bulunuyor ve tarım işleri mevsimlere göre farklılık gösteriyor.
Oyunda kullanılan makineler gerçek hayattaki makinelerin modellenmesiyle yapılmış. Traktörler, biçerdöverler, sulama makineleri gibi birçok farklı makine kullanılabilir. Bu makinelerin kontrolü oyuncuya veriliyor ve gerçekçi bir tarım deneyimi yaşatılıyor.
Farming Simulator 22 oyununda multiplayer modu da bulunuyor. Bu mod sayesinde arkadaşlarınızla birlikte tarım işleri yapabilir ve çiftliğinizi birlikte yönetebilirsiniz. Ayrıca oyunda mod desteği de bulunuyor. Modlar sayesinde oyuna yeni özellikler ekleniyor ve oyun deneyimi daha da geliştirilebiliyor.
Oyunun grafikleri de oldukça gerçekçi ve detaylı. Oyuncular tarlaları ve çiftliği yönetirken gerçek hayattaki gibi bir deneyim yaşayacaklar. Ayrıca oyunun sesleri de gerçekçi ve detaylı bir şekilde tasarlanmış.
Farming Simulator 22, gerçek hayatta tarım işleriyle ilgilenen veya bu işlere meraklı olanlar için oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Oyunun gerçekçi yapısı ve multiplayer modu sayesinde de arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.
MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 Home (x64)
- İşlemci: Intel Core i5-3330 or AMD FX-8320 or better
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 660 or AMD Radeon R7 265 or better (min 2GB VRAM)
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Sound card
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 Home (x64)
- İşlemci: Intel Core i5-5675C or AMD Ryzen 5 1600 or better
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 or Radeon RX 570 or better (min 6GB VRAM)
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Sound card